Ugrás a fő tartalomra

Én nem tudom

ki hogy van vele, de én még mindig nem szoktam meg az óra átállítást. Reggel kóvályogva ébredek, mint gólya....s, a levegőben, mintha átbuliztam volna egy éjszakát. Jó, éjfél előtt nem fekszem le aludni, nem is tudnék, de akkor is. Ez borzasztó.
Viszont ma már pétek van és csak fél háromig dolgozom, aztán itt a hétvége. A pénteket szeretem a legjobban az már laza és van utána két nap szabad. Szombat a pihenésé, de a vasárnap az már szinte néha olyan mintha nem is lenne. Ott már tudja az ember, hogy holnap munka van. Ezt kicsit érdekesen fogalmaztam, de remélem értitek mire gondolok.
Ma vásárolni megyek, mert a gyerek viszont megtiltotta, hogy előbb menjek érte a suliba. Már itthon lehetnénk legkésőbb háromra, de ő szereti a napközit így nekem ez a nap is "hosszú".
Mindenképpen boltba kell mennem bevásárolni, hiszen valami nagy főzést kell csapnom a hétvégén, férjem felsorolt vagy 5 féle kaját, hogy mit szeretne enni. Még nem tudom mivel várjam, de az is meglesz.
Kicsinek nézni kellene valami új benti cipőt, mert a régi ahogy láttam már kezd kicsi lenni, lestrapálódni már szeptember óta.
Az előbb kint jártam a kertben már most virág illat van.:) És ezek a madarak mit összetudnak pofázni igy korán reggel.:):) Teljesen és végérvényesen itt a tavasz nálunk.:)

Megjegyzések

 1. Jön a "zurad" haza, jó lesz, és érdekelne végül is mi lesz az ünnepi ebéd.:-)
  Értem, amiről beszélsz a hétévégvel kapcsolatban. Én ma 1-re megyek vissza dolgozni du. 5-ig.
  Vasárnap este 7-től 10-ig bemegyek ügyelni. Nem szeretek este kimozdulni munkahely miatt, de nem kérdezte senki.:-)
  Tegnap itt tavasz, ma eső. Az is tavaszi!

  VálaszTörlés
 2. Hát az ebéd, amiből valószinű vacsora lesz vagy éjjeli...még nem döntöttem el. de valószínű a marhapörkölt, nokedli, uborka saláta. ennek örülne a legjobban. vagy tojásos nokedli..nemtom:) Nálunk is beborult, de nem esik hálisten. Azt megkérdezhetem mit dolgozol? Mert vagy elkerülte a figyelmemet, vagy nem is irtad...ha nem akarod nem sértődöm meg.:)

  VálaszTörlés
 3. Azta rájöttem, hogyan kell a pontos időt beállítani.:) azért ez nem semmi.:)

  VálaszTörlés
 4. Jájjjjj, ez a hétvégi munka, úúúúúúúúúúútálom. Éveket adnék az Életemből, ha szabadak lennének a hétvégéim... :(

  Voltam tegnap felétek (Siklós, Harkány), emlegettelek is, nem csuklottál??? :D:D:D

  VálaszTörlés
 5. Mit csináltál? Nem csuklottam, tök ritkán szoktam. :) Miért nem néztél be hozzánk?

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…