Ma 4-re

értünk haza. Be se jöttünk, úgy ahogy voltam kitakarítottam a nyulakat. Szóval ez a nyúl téma nem nekem való. 15 van. 13 kicsi és két nagy. És most nem akarok morbid lenni, de baromi sokat sz....nak. És nekem ebből elegem van. Esznek, isznak és azt csinálják. Én mindenre kapható vagyok, de tényleg. Kapálok, gazolok igaz nem vidáman. Leginkább vetni, ültetni, virágokat gondozni, füvet nyírni, befőzni ilyeneket szeretek csinálni. Legközelebb tuti a nyulakat is összecuccolom és mennek azok főzni, vagy őket főzik meg.:) Amúgy is az lesz a sorsuk, legalább is a kicsiknek. Szóval ezzel elment vagy egy órám, mire kész lettem velük, pedig megfogadtam hogy most már várják meg a férjemet. De nem tudtam otthagyni őket, igy kitakarítottam, összesöpörtem meg minden.
Aztán megnéztem a kertet, kikelt a lucerna is, bár nagyon sűrűn vetettem, tuti nem igy kellett volna. Nem tudom vinni fogja e a kasza, de első ilyen fajta kísérletem volt és hát legalább kikelt. Nem biztos, hogy a férjemnek tetszeni fog, sőt...mert hogy utólag megnéztem a zacskót és hát amit én elszórtam kb. 50nm-en, na az elég lett volna 2000-re....mindegy ez van.
Kibújt a borsó is. És a fák is most már végérvényesen kivirágoztak és tele volt a kert mindenféle bogárral. Csak már ne legyen fagy, mert mindig azon parázok, hogy lesz e elég barack. Azt nagyon szeretjük.
Szépen nő az eper is és már lehetne füvet is nyírni, de a fűnyírót nem tudtam beindítani, de mindegy is most már mert ha minden igaz, akkor talán már vasárnap itt lesz a férjem. Úgy akartam fogadni, hogy ne sok mindent kelljen csinálni a kertben, de azt mondta hogy neki az lesz az első. Mondjuk gondoltam, mert ilyenkor reggel 8-kor kimegy és este 8-kor bejön.:) Hiányzik neki. Mondjuk baromi rossz lehet havat látni, mikor az ember tudja, hogy már tavasz van és itthon minden színes meg virágos, ott meg minden fehér.
Holnap Svájcba megy, szabad lesz irigylem is rendesen amiket ott (is) fog látni. Gyereknek valamit néz, meglepi. Aztán szombaton még dolgozik. Remélem ennek a pár napnak már hamar vége. Azt hittem ezek a napok hiphop, de nem. Nekem ezek vánszorognak a leglassabban, ilyet. :(

Talán ma sikerül valami filmet is néznem, bár nem igazán érdekel. És itt figyelnek a kedvenc újságjaim, meg beszerzett könyveim már halomban. 2db Éva magazin, 3db Nők Lapja, Diéta és Fittnes, Agatha Christie, Twilight legújabb része, és valami lightos könyv Kilenc nyár cimmel. Nem tudok olvasni se igazán, nem figyelem amit olvasok. Nem baj, majd elviszem magammal Keszthelyre, hátha ezekre is lesz idő. Bár én kirándulásokat tervezek, Szigliget a kedvencem, Badacsony....remélem jó idő lesz. Még nem voltunk csak kettesben, remélem nem jön közbe semmi.

Megjegyzések

  1. De aranyos vagy, köszönöm.:) Azt hittem pedig, mikor elkezdtem ezt a blogot, hogy a kutya se lesz rá kiváncsi. Már abba akartam hagyni. Lehet, ha nem ment volna el a férjem dolgozni, akkor nem is irtam volna tovább...így meg legalább a feszültségem is levezetem.:) köszi mégegyszer.
    Én is mindig bekukkantok hozzád, ez most nem "vissza bók", tényleg.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése