Ugrás a fő tartalomra

Ma 4-re

értünk haza. Be se jöttünk, úgy ahogy voltam kitakarítottam a nyulakat. Szóval ez a nyúl téma nem nekem való. 15 van. 13 kicsi és két nagy. És most nem akarok morbid lenni, de baromi sokat sz....nak. És nekem ebből elegem van. Esznek, isznak és azt csinálják. Én mindenre kapható vagyok, de tényleg. Kapálok, gazolok igaz nem vidáman. Leginkább vetni, ültetni, virágokat gondozni, füvet nyírni, befőzni ilyeneket szeretek csinálni. Legközelebb tuti a nyulakat is összecuccolom és mennek azok főzni, vagy őket főzik meg.:) Amúgy is az lesz a sorsuk, legalább is a kicsiknek. Szóval ezzel elment vagy egy órám, mire kész lettem velük, pedig megfogadtam hogy most már várják meg a férjemet. De nem tudtam otthagyni őket, igy kitakarítottam, összesöpörtem meg minden.
Aztán megnéztem a kertet, kikelt a lucerna is, bár nagyon sűrűn vetettem, tuti nem igy kellett volna. Nem tudom vinni fogja e a kasza, de első ilyen fajta kísérletem volt és hát legalább kikelt. Nem biztos, hogy a férjemnek tetszeni fog, sőt...mert hogy utólag megnéztem a zacskót és hát amit én elszórtam kb. 50nm-en, na az elég lett volna 2000-re....mindegy ez van.
Kibújt a borsó is. És a fák is most már végérvényesen kivirágoztak és tele volt a kert mindenféle bogárral. Csak már ne legyen fagy, mert mindig azon parázok, hogy lesz e elég barack. Azt nagyon szeretjük.
Szépen nő az eper is és már lehetne füvet is nyírni, de a fűnyírót nem tudtam beindítani, de mindegy is most már mert ha minden igaz, akkor talán már vasárnap itt lesz a férjem. Úgy akartam fogadni, hogy ne sok mindent kelljen csinálni a kertben, de azt mondta hogy neki az lesz az első. Mondjuk gondoltam, mert ilyenkor reggel 8-kor kimegy és este 8-kor bejön.:) Hiányzik neki. Mondjuk baromi rossz lehet havat látni, mikor az ember tudja, hogy már tavasz van és itthon minden színes meg virágos, ott meg minden fehér.
Holnap Svájcba megy, szabad lesz irigylem is rendesen amiket ott (is) fog látni. Gyereknek valamit néz, meglepi. Aztán szombaton még dolgozik. Remélem ennek a pár napnak már hamar vége. Azt hittem ezek a napok hiphop, de nem. Nekem ezek vánszorognak a leglassabban, ilyet. :(

Talán ma sikerül valami filmet is néznem, bár nem igazán érdekel. És itt figyelnek a kedvenc újságjaim, meg beszerzett könyveim már halomban. 2db Éva magazin, 3db Nők Lapja, Diéta és Fittnes, Agatha Christie, Twilight legújabb része, és valami lightos könyv Kilenc nyár cimmel. Nem tudok olvasni se igazán, nem figyelem amit olvasok. Nem baj, majd elviszem magammal Keszthelyre, hátha ezekre is lesz idő. Bár én kirándulásokat tervezek, Szigliget a kedvencem, Badacsony....remélem jó idő lesz. Még nem voltunk csak kettesben, remélem nem jön közbe semmi.

Megjegyzések

  1. De aranyos vagy, köszönöm.:) Azt hittem pedig, mikor elkezdtem ezt a blogot, hogy a kutya se lesz rá kiváncsi. Már abba akartam hagyni. Lehet, ha nem ment volna el a férjem dolgozni, akkor nem is irtam volna tovább...így meg legalább a feszültségem is levezetem.:) köszi mégegyszer.
    Én is mindig bekukkantok hozzád, ez most nem "vissza bók", tényleg.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…