Pár kép

a házról. Sajnos még nincs kész, rengeteg a munka, átalakítás. Mindent a férjem csinál. Az a mottója, hogy amit ő megcsinál az "megvan csinálva" és míg meghalunk működni és állni fog. Nálunk a teljes villanyhálózatig, az új tető készítéséig, a fal bontásig, a padlólapozásig, parkettázásig minden saját kezű munka. Hát ezért is haladunk lassan. Időnként elborul az agyam, mert így még évekig tart minden, de mikor elkészül egy egy felújítás akkor minden a helyére kerül a lelkemben. Az ablakok a férjem munkája, falba bevésett, kiégetett kerámia kéz nyomat pedig a kisfiam keze. Látszik a kopogtatónk harkály képében.
És amitől nekünk olyan nagyon értékes a ház, talán az országban az egyetlen ilyen Ákos kézlenyomata.:) Egy dedikálásra vitt a férjem agyagot, hátha olyan szerencsénk lesz, hogy hajlandó így autogrammot adni és hát sikerült.:) Mindketten nagy rajongója vagyunk, számomra nagyon kedves volt ez a gesztus tőle és a férjemnek ezer hála azért, hogy ezt kitalálta.:)Az előszoba falát díszíti.


Megjegyzések

  1. Évekig hobbink volt házat építeni. Mikor kész lett eladtuk. Most viszont olyan házban élünk, ahol mindent a párom alakított át. Ettől lett igazán a miénk. A Ti házatokon már most is látszik, hogy tele van jó ötletekkel, hangulatokkal. Gyönyörű.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm nagyon kedves vagy.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése