Ugrás a fő tartalomra

Ha az

ember lányának van egy bazi nagy kertje, ami csak negyedig van kész akkor állandóan tervez és tervez...Hogy majd talán nyugdíjas korában élvezni tudja a majdani kialakított kert szépségét. Persze egy kert sosem lesz "kész" ott mindig van és lesz is mit csinálni. Nagyon szeretem az angol kerteket nézegetni, onnan ötleteket lesni. Csak az a baj, hogy olyan sokféle van, olyan sok minden tetszik, hogy mire eldöntöm nekem is ilyen "kell", akkor rátalálok egy másik gyönyörű képre, amin ismét számtalan dolog van, amire nem gondoltam. Igy van ez, és így van jól.

Úgy hogy hoztam pár képet, a jó öreg Country Gardent hívtam segítségül. Ebben a napsütéses szép időben képzeljük el magunkat bármelyik hívogató kertbe, kezünkben egy pohár frissítővel és kedvenc könyvünkkel.

Az elbúrjánzott kertek gyönyörűek, nagyon szeretem nézegetni. Valahogy itt magamat nehezen tudom elképzelni, mert én állandóan ugrálnék, nehogy valami csúszómászóra lépjek. Betegesen tartok ugyan is a kígyóktól és a gyíkoktól.

Megjegyzések

 1. Ne legyen nagyon szabályosan kimért.Ez az alap, aztán sok variáció van még.

  VálaszTörlés
 2. Szia!köszönöm a tájékoztatást a fáról és látom szép az oldalad,kiváncsivá tettél igy végigfogom nézni:)

  VálaszTörlés
 3. És még 1dolog,amit magadról irtál a bemutatkozóba mintha Én irtam volna:) pont igyérzek Énis:)

  VálaszTörlés
 4. Mennyi Éva.:) Szia és köszöntelek nálam. Én is pár napja találtam Rád és naponta bekukkantok:)

  Éva, szabályos? Na az nálunk nem hogy a kertben, de még a házban sincs. Pl. derékszög.:) A gyerekszobában az egyik ablak boltíves a másik nem az...van, aki kész van attól, hogy nálunk nincsenek szabályos dolgok. Én meg így érzem jól magam.
  Egy biztos, a ház közel sincs kész, de bárki belépett az ajtón egyből azt mondta otthon illata van. Pedig még annyi ötlet és apróság vár magára, ami fejben megvan csak még nincs kivitelezve.

  VálaszTörlés
 5. Na, látod! Tetszik látatlanban a házatok is!:-)Talán a lakótep szabályossága miatt keresem a szabálytalant. Lakáson belül meg tudom valósítani. Nem teszek valamit pl, középre, figyelek arra, hogy valaminek szabálytalan ritmusa legyen: könyveknek, üvegeknek.... Muszáj elkerülni a nagyon szabályosat. Nekem így jó!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…