Hétvége képekben

Mecsek, tv torony, Malomvölgyi tó volt a kirándulás helyszíne. Vegyes érzésekkel. Ismételten láthatta az ember, hogy mennyire nincs pénz az országban. Ráadásul nem is kellene sok pénz ahhoz, hogy szebb és normálisabb körülmények legyenek környezetünkben. Gondolok itt a mecseki tv toronyra. Eszméletlen lepusztultság, szocreál épület, nincsenek normális padok, minden ezer éves, gaz és miegyéb. Pedig voltak kirándulók, fent voltunk a toronyban, ott az étterem, (fogalmam sincs, hogyan tartják fent magukat? ) minden lehetne szebb és jobb. Az ár messze nincs arányban az élménnyel, de tényleg ez a legkisebb gond. A gond az, hogy ami gyerekkoromban működött, és amit most a saját gyerekemnek megmutattam valahogy szánalmas. Egyszerűen tényleg az ember szíve szakad meg, hogy mennyire másképp lehetne csinálni dolgokat. És mindent a pénzre fognak, pedig nem, csak összefogás kellene...Mindegy, nem akarom ezt részletezni, biztos tudjátok mire gondolok.
A malomvölgyi tó szép, a környezet is szép, érdekes. Talán az "úri", milliomos negyedben lakik pár olyan ember, aki számit? Nem tudom. Elvittük a távcsövünket, jó volt felállítani, nézelődni.
Magamról nem teszek fel képet, ezt az egyet is alig mert mikor megláttam majdnem elájultam. Mondjuk sose volt igazi fényképarcom és miegyebem, de most tényleg látom úristen mennyit kell fogynom. Úgy hogy hajrá, mától apai-anyai. Mert ez iszonyat.
Délután értünk haza, mindenki elfáradt, elpilledt, jókat sétáltunk, beszélgettünk. Szép nap volt, együtt voltunk.Megjegyzések

  1. Együtt voltatok friss levegőn. Amúgy értem, érzem, amiről írtál...

    VálaszTörlés
  2. Hát én nem tudom hogyan működik ez a világ. De hogy erre fele rosszul az tuti. Ilyenkor baromira letudok hangolódni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése