Mai nap

kiskorú megy a mamához, mi pedig Szigetvárra. Nem, most nem várat nézni, vásárolni. Mivel felújítás van, olyan sokszor írtam már, ismétlem magam ott találtunk olcsón új villanyórához "házat" vagy mit én nem értek hozzá. Aztán pedig megnézünk egy kistraktort, jó lenne a kert műveléséhez. Idén már nem adtuk oda senkinek művelésre, mi szeretnénk, de iszonyat. Mindenképpen kell valami gép, mert kézzel, kapával semmire se megyünk.

Aztán haza és eper lekvár befőzés. Idén ebből csak pár üveg lesz, mert csak a kiskorú szereti. Több lesz a meggy és a sárgabarack, az fogyott el a leghamarabb.

Lehet benézek a Kik-be mert láttam ott nagyon szép maxiruhákat, ami ápol és eltakar, kedvemre van. Böngésztem a neten is ilyenekre, de vagy elhappolták előlem, vagy annyira felment a licitálás, hogy már boltban is olcsóbban megvehetem. Nem is értem az embereket, hogy 1 forintos licitről induló dolgokért mért kell már az elején beírni több ezer forintot??? Vagy nem értik a licit lényegét, vagy mindenáron kell tipusú gondolkozásba estek, vagy beépített bér licitálók, hogy felvigyék az árakat. Mert ilyen is van, de tényleg. Nem csak a valós életben, de virtuálisan is.

Tegnap elkezdett beborulni, reménykedtünk esőben, de semmi.....Pedig erre nagyon kellene, lassan megsül minden, ezért nem érdemes annyit dolgozni a kertben. Ha öntözünk akkor meg a számlánk megy felfele.:(

Szép napot mindenkinek.

Megjegyzések