Ugrás a fő tartalomra

Én nem tudom,

lehet van aki megkövez érte, de nekem ez a "Stohl" ügy már már kezd kicsit visszatetsző lenni. Ez a jajdenagyonmegbántam, végig megyek az ügyvédemmel minden iskolán és minden szaros településen, hogy aztán ide figyeljetek gyerekek, nem jó ám inni és kábítószerezni, mert baj lesz előadáson jól elmondjam a véleményem. Ja és mindig velem legyen (vagy legalább is legtöbbször ) egy stáb és az RTL és jól belemondjam, hogy a tuti így megy úgy. Hát nem tudom. Nekem akkor is hiteltelen, ha most aztán TÉNYLEG be fog nőni a feje lágya. Hogy most aztán már TÉNYLEG nem iszik, nem kábítószerezik. Hogy most aztán már TÉNYLEG elég volt a léha életből. Szóval nekem akkor se stimmel. Nem mondom én, hogy nem sok az amit első fokon kapott. Persze, hogy sok. A gyerekei szemszögéből nézve meg pláne, hogy az. A felesége szemszögéből is. A hozzátartozói szemszögéből is. Ok, sok év ez.
De még hányszor kellett volna részegen vezetnie az utakon, hogy egyáltalán ESZÉBE JUSSON EGYSZER IS, hogy HA ISZIK, AKKOR NEM VEZET?? Ráadásul nem ez volt az első eset. Volt már balesete, volt már részegen vezetés, volt már kényszer elvonón és mindenfélén, esküdözött már többször, hogy most aztán már tényleg megjavul és aztán most már tényleg csak a család és a színház. Aztán a nagy ígéret le lett fosva, amint félrenézett a kamera.
Szóval nem lennék ennyire kiakadva, ha már nem kapott volna többször esélyt az újrakezdéshez. Más "halandó" ember már rég dutyiban lenne. Itt meg még a sok színész kolléga petíciót nyújt be a bíróságra, hogy essen már meg a szíve az összes embernek rajta, mert nem rossz ember a stohlbuci csak éppen nem volt normális helyén az esze. Nekem se lett volna, ha annyit iszok, meg kábítózom, mint előtte ő. Ja, hogy ez azért kellett, hogy bírja a tempót? Hát akkor a fél ország így élne. Hogy bírjuk a tempót.
Szóval nem az a baj, hogy ha holnap kevesebbet kap, hanem hogy sok embernek elég annyi, hogy ő a Stohl András és jaj szegényke, különben annyira rendes ember és amúgy nagyon szereti a gyerekeit és a családját, csak eddig ők voltak valahol az utolsó helyen, de most már ezentúl csak ő értük fog élni és dolgozni és stbstbstb....
Nem tudom, ha XY Jóskapistáról lenne szó és nem a Stohl Andrásról, és XY Jóskapista lenne a különben nagyon jó gyerek a szomszédból, akkor ki a fenét érdekelne, hogy XY Jóskapista megbánta és megígérte és járja az országot és amúgy nagyon szereti a családját és csak a gyerekeinek él és ezért ne ítéljék el annyira az XY Jóskapistát. Hát SENKIT se érdekelne és valószínű már ott ülne a börtönben és a kutya is leszarná, hogy az ismeretlen Jóskapista gyerekeinek mekkora törés lenne az életben, hogy pár évig nem látják az apjukat. Ez a dolog akkor senkit sem érdekelne.

Amúgy kár érte, mert Stohl az egyik legjobb magyar színész. Szerintem.

Megjegyzések

 1. Egyetértek veled! kiváncsian várom a holnapot....

  VálaszTörlés
 2. Nem volt meglepő ami tegnap ez ügyben történt, mégis halálosan fel vagyok háborodva.
  Ez a "vannak nálunk sokkal egyenlőbbek" tipikus esete. Ha a balesetet pl. a férjem okozta volna már régen a börtönben üldögélne, ez a celeb meg mehet nyaralni, és pénzt keresni.

  VálaszTörlés
 3. Hát igen. Nálam az is kiverte a biztosítékot, hogy a sok színész óriás annyira megvan róla győződve, hogy már megbűnhődött a viseltes dolgaiért. Az, hogy nem gondolkoznak reálisan a dologról nekem nem igazán jön be. Én is sajnálnám, ha a baráti körömből valaki hibázna, de nem hiszem, hogy azért, mert a haverom, vagy mondjuk kollégám ne tudnám leszűrni az adott eset súlyát. Számomra az is elég furcsa, hogy most hirtelen kitalálták, hogy amúgy a stohl feje is vérzett, ja és még agyrázkódása is volt, azért nem emlékszik bizonyos dolgokra. Nem ám a piától, meg a kokaintól, dehogy, az agyrázkódástól. Jaaaaaaaa, hogy ezeket eddig nem mondták el semmilyen tárgyaláson?? Hát kérem, azért mert nem kérdezték és nem akarta magát sajnáltatni. Duma. Azért nem mondta, mert talán nem is volt ilyen, meg azért, mert azt hitte nem kap első fokon ennyi évet. Most pedig valamit kell mondani, amivel lehet mérsékelni. De hát ezért vannak az ügyvédek. Valószínű én nem lennék jó ügyvéd, alkalmatlan lennék is a dologra, mert nem tudnám védeni azokat, akikről nekem is az a véleményem, hogy bűnösök.

  VálaszTörlés
 4. Csak még egy utolsó. Ha a színész kollégák annyira sajnálják és nagyon mellette állnak, akkor innen üzenem nekik, hogy évekkel ezelőtt kellett volna mellé állni és beszélni a fejével, hogy hagyjon fel az italozós, kokainozós élettel, menjen elvonóra és ne tegye tönkre se a saját, se a családja életét. Nem kellett volna engedni, hogy évekig így éljen, veszélyeztetve a saját és mások életét! Van kényszerelvonó is. Gondolom nagyon sokan tudták már régen is a kollégái közül, hogy kábítószerezik és iszik. Miért nem segítettek, miért nem beszéltek vele, miért nem vették el soha a sluszkulcsot buli után??? Szóval akkor lettek volna igaz barátok és igaz színészhaverok még mielőtt egy ilyen dolog történik. Lehetett volna sokkal rosszabb is....

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…