Én nem tudom,

lehet van aki megkövez érte, de nekem ez a "Stohl" ügy már már kezd kicsit visszatetsző lenni. Ez a jajdenagyonmegbántam, végig megyek az ügyvédemmel minden iskolán és minden szaros településen, hogy aztán ide figyeljetek gyerekek, nem jó ám inni és kábítószerezni, mert baj lesz előadáson jól elmondjam a véleményem. Ja és mindig velem legyen (vagy legalább is legtöbbször ) egy stáb és az RTL és jól belemondjam, hogy a tuti így megy úgy. Hát nem tudom. Nekem akkor is hiteltelen, ha most aztán TÉNYLEG be fog nőni a feje lágya. Hogy most aztán már TÉNYLEG nem iszik, nem kábítószerezik. Hogy most aztán már TÉNYLEG elég volt a léha életből. Szóval nekem akkor se stimmel. Nem mondom én, hogy nem sok az amit első fokon kapott. Persze, hogy sok. A gyerekei szemszögéből nézve meg pláne, hogy az. A felesége szemszögéből is. A hozzátartozói szemszögéből is. Ok, sok év ez.
De még hányszor kellett volna részegen vezetnie az utakon, hogy egyáltalán ESZÉBE JUSSON EGYSZER IS, hogy HA ISZIK, AKKOR NEM VEZET?? Ráadásul nem ez volt az első eset. Volt már balesete, volt már részegen vezetés, volt már kényszer elvonón és mindenfélén, esküdözött már többször, hogy most aztán már tényleg megjavul és aztán most már tényleg csak a család és a színház. Aztán a nagy ígéret le lett fosva, amint félrenézett a kamera.
Szóval nem lennék ennyire kiakadva, ha már nem kapott volna többször esélyt az újrakezdéshez. Más "halandó" ember már rég dutyiban lenne. Itt meg még a sok színész kolléga petíciót nyújt be a bíróságra, hogy essen már meg a szíve az összes embernek rajta, mert nem rossz ember a stohlbuci csak éppen nem volt normális helyén az esze. Nekem se lett volna, ha annyit iszok, meg kábítózom, mint előtte ő. Ja, hogy ez azért kellett, hogy bírja a tempót? Hát akkor a fél ország így élne. Hogy bírjuk a tempót.
Szóval nem az a baj, hogy ha holnap kevesebbet kap, hanem hogy sok embernek elég annyi, hogy ő a Stohl András és jaj szegényke, különben annyira rendes ember és amúgy nagyon szereti a gyerekeit és a családját, csak eddig ők voltak valahol az utolsó helyen, de most már ezentúl csak ő értük fog élni és dolgozni és stbstbstb....
Nem tudom, ha XY Jóskapistáról lenne szó és nem a Stohl Andrásról, és XY Jóskapista lenne a különben nagyon jó gyerek a szomszédból, akkor ki a fenét érdekelne, hogy XY Jóskapista megbánta és megígérte és járja az országot és amúgy nagyon szereti a családját és csak a gyerekeinek él és ezért ne ítéljék el annyira az XY Jóskapistát. Hát SENKIT se érdekelne és valószínű már ott ülne a börtönben és a kutya is leszarná, hogy az ismeretlen Jóskapista gyerekeinek mekkora törés lenne az életben, hogy pár évig nem látják az apjukat. Ez a dolog akkor senkit sem érdekelne.

Amúgy kár érte, mert Stohl az egyik legjobb magyar színész. Szerintem.

Megjegyzések

 1. Egyetértek veled! kiváncsian várom a holnapot....

  VálaszTörlés
 2. Nem volt meglepő ami tegnap ez ügyben történt, mégis halálosan fel vagyok háborodva.
  Ez a "vannak nálunk sokkal egyenlőbbek" tipikus esete. Ha a balesetet pl. a férjem okozta volna már régen a börtönben üldögélne, ez a celeb meg mehet nyaralni, és pénzt keresni.

  VálaszTörlés
 3. Hát igen. Nálam az is kiverte a biztosítékot, hogy a sok színész óriás annyira megvan róla győződve, hogy már megbűnhődött a viseltes dolgaiért. Az, hogy nem gondolkoznak reálisan a dologról nekem nem igazán jön be. Én is sajnálnám, ha a baráti körömből valaki hibázna, de nem hiszem, hogy azért, mert a haverom, vagy mondjuk kollégám ne tudnám leszűrni az adott eset súlyát. Számomra az is elég furcsa, hogy most hirtelen kitalálták, hogy amúgy a stohl feje is vérzett, ja és még agyrázkódása is volt, azért nem emlékszik bizonyos dolgokra. Nem ám a piától, meg a kokaintól, dehogy, az agyrázkódástól. Jaaaaaaaa, hogy ezeket eddig nem mondták el semmilyen tárgyaláson?? Hát kérem, azért mert nem kérdezték és nem akarta magát sajnáltatni. Duma. Azért nem mondta, mert talán nem is volt ilyen, meg azért, mert azt hitte nem kap első fokon ennyi évet. Most pedig valamit kell mondani, amivel lehet mérsékelni. De hát ezért vannak az ügyvédek. Valószínű én nem lennék jó ügyvéd, alkalmatlan lennék is a dologra, mert nem tudnám védeni azokat, akikről nekem is az a véleményem, hogy bűnösök.

  VálaszTörlés
 4. Csak még egy utolsó. Ha a színész kollégák annyira sajnálják és nagyon mellette állnak, akkor innen üzenem nekik, hogy évekkel ezelőtt kellett volna mellé állni és beszélni a fejével, hogy hagyjon fel az italozós, kokainozós élettel, menjen elvonóra és ne tegye tönkre se a saját, se a családja életét. Nem kellett volna engedni, hogy évekig így éljen, veszélyeztetve a saját és mások életét! Van kényszerelvonó is. Gondolom nagyon sokan tudták már régen is a kollégái közül, hogy kábítószerezik és iszik. Miért nem segítettek, miért nem beszéltek vele, miért nem vették el soha a sluszkulcsot buli után??? Szóval akkor lettek volna igaz barátok és igaz színészhaverok még mielőtt egy ilyen dolog történik. Lehetett volna sokkal rosszabb is....

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése