Seggfej

szembe szomszédunk fél tízkor kitalálta, hogy már pedig ő este, esőben fogja elégetni a háza előtt megszáradt rohadt füvet és egyéb szemetet. Először csak a szagot éreztem, arra gondoltam, hogy a házunk kezdett el égni vagy valami zárlat van, kigyulladt egy vezeték...mondjuk nyugodtan nézelődtem a neten, mire leesett, hogy talán meg kellene nézni, mert bizony akkor oltani kell vagy legalább is kimenekülni. Gyerek nagyszülőknél, férjem dolgozik így csak én éghetek bent hálisten. Kimentem az udvarra látom, hogy a hülyéje ezerrel égeti az égetnivalót. Nagyon vissza kellett fogni magam, hogy ne küldjem el melegebb éghajlatra.Tele lett a lakás a füst szagával. Ez k...ra kiakasztott, mert én meg 8-ig suvickoltam a lakást, most meg olyan mintha bent égettem volna egy csomó szart. Az egyetlen szomszéd körülöttünk, akit baromira nem kedvelek. Alig várom már, hogy eladja a házát, mert már hirdeti egy ideje. Tipikus falusi paraszt, sajnálom ez van, aki leszarja az együttélés alapvető szabályait. Annyira nem foglalkozik semmivel, hogy nagyon, sajnos a polgármester és én se nagyon tudunk vele mit kezdeni, mert hiába vannak a falunak szabályai nem érdekli, büntetést pedig hiába szabunk ki, nincs is miből fizetni, mivel évek óta munkanélküli, a munkaügyi központtal nem működik közre. Én meg hülye, elintéztem, hogy kapjon ingyen fát, ingyen ebédet. Mert megsajnáltam. De hát ő meg így köszöni meg. Még köszönni sem tud. Na mindegy, lényeg hogy nem a mi házunk égett.:)

Csütörtökön munkahelyemen bográcsban fogok főzni. Pénteken nem dolgozunk, munkaszüneti napot kaptunk idéntől. Tök jó. Semmelweis nap lesz nálunk csütörtökön, főzünk bulizunk. Remélem sikerülni fog, vállaltam hogy megcsinálom a kaját. Egészen addig, amíg valaki bele nem okoskodik.
Kiskorút ma elvittem a nagyszülőkhöz, majd csütörtökön este fele megyek érte. Tiszta kihalt a ház, csend van, nyugalom. Túlságosan is.:) Bár jó egy kicsit fellélegezni, hogy nem hallom a szüntelen gyerek beszédet.:):) Ilyen is kell.

Alakul a hálónk, már bent van a kandalló. Meg kell venni a laminált padlót vagy hajópadlót, még nem döntöttük el. Mondjuk a július húzós lesz anyagilag, mert kötelező biztosításokkal növelve a kiadásunk, ráadásul idén először nem augusztusban megyünk nyaralni Balatonfenyvesre, hanem júliusban. De augusztus végére mindenképpen szeretném, ha befejeződne ez a része a felújításnak. Rengeteg munkánk van még a házon, szerintem amit elterveztünk annak jó, ha negyede megvalósul. Ez annyira rossz, lehangol és elegem is lesz....

A blogolás körül is történt egy számomra érthetetlen dolog. De erről majd később, még nem emésztettem meg.

Fogyókúrámmal haladok, érzem a ruháimon a változást, de nem mérem magam. Még nem.

Reggelire ettem egy sárgabarackot és egy natur joghurtot.
Ebédre abonettet, pici magyaros vajkrémet, sonkás felvágottat és paprikát. Elfelejtettem vinni meleg ételt, illetve nem is igazán készítettem lightos dolgot, így maradt a hideg.
Mikor hazaértem, akkor ettem két sárgabarackot, közben sütöttem pár szelet húst sütőzacskóban, fűszerezve, olaj nélkül. Ettem hozzá két kanál rizst és uborka salátát.

Sajnos még mindig nem iszom meg napi 2 liter vizet, én ettől kész vagyok. Egyszerűen nem megy és nem tudom mit csináljak!! Jó, ha 1 liter lemegy, pedig ott a pohár, szívószál, minden és akkor sem.
Igy pedig, normális ivás nélkül megette a fene az egész fogyókúrámat.:(

Megjegyzések

  1. Hülye, vagy kellemetlen szomszédok mindig akadnak.Sokszor nehéz eldönteni, hogy mi a jobb, egyedül egy pusztában, vagy velük????
    Majd egyszer mesélek a mieinkről, pl. a közvetlen mellettünk élőről, aki soktornyos palotácskájában lakik, melynek a színe kb. ilyen kék mint a blogod.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése