A spájzban

van 30 üveg cseresznye és 8 üveg meggy befőtt, plusz vagy 20 eper és 3 ribizli lekvár. A jövő hét végén meggy lekvár elrakás kezdődik és még befőtt és akkor még nem is kezdődött el a barackok, szilvák, uborkák, paradicsomok és paprikák ideje....Sajnos nem én nyertem meg a lottó ötöst, akkor tuti mással rakatnám be az összes francos gyümölcsöt és zőccséget. Ebben az a szép, hogy én kb. 1 azaz egy darab üveg lekvárt ha megeszek egy évben. A többire két pasi a vevő.

Holnap megint munka, pénteken viszont egy nap szabadság, akkor lesz évzáró, de az csak egy két óra a többi szabad.:) Vagy valami gyümölcsöszőccségeseltevős......

Holnaptól viszont úgy döntöttem jobban figyelek arra mit eszem és mikor, plusz ma rájöttem, hogy a gyerek óriás trambulinja nem is hülyeség. Fél órát ugráltam benne a kiskorúval, totál boldogsághormon beindulás, plusz nem fájt a térdem az ugrálástól. Megígértem, hogy ezentúl mindennap 30 percet eltöltök vele ott.

Ez még tavasszal készült, de ebben ugrabugráltam.

Megjegyzések

  1. De de:):) Egyébként férjem szokta sokszor mondani a kompótot, amikor nem habarjuk be a gyümölcslevest.:):) De nekem ettől röhöghetnékem van.:):)

    VálaszTörlés
  2. olyan, mint a hónalj. Hón-alj, kom-pót. Van valami különbség a befőtt és a kompót között? Talán a befőtt el van téve télire, a kompót meg nincsen tartósítva, és azt záros határidőn belül meg kell eszegetni? Nem tudom, csak gondolkodom....:) Te tudod?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése