Ugrás a fő tartalomra

Szék, de milyen?

Az áprilisi Otthon magazint böngésztem a neten és ezt muszáj megmutatnom. Nagyon jópofa megoldás, hogy újjá varázsoljuk megunt székünket. Mondjuk én nem ilyen anyagban gondolkodnék, de mindenképpen ötletes.


Megjegyzések

 1. épp mavettem meg a blikk nők otthon és kert,inspirálodok,mindent megnézek mert kellenek az ötletek

  VálaszTörlés
 2. Szerintem ez az inspirálódás a nyárral van összefüggésben.:):) Másra se tud gondolni az ember, mint felújítás, kertezés, mindent rendben rakni magunk körül, szépítgetni. Télen meg csak úgy lenni és örülni, hogy egy darabig vége és lehet pihenni.:)

  VálaszTörlés
 3. Szia! :) Azt hiszem történt egy kis félreértés a bloghátterek kapcsán! :) Évus azért linkelte be a blogodat nekem, hogy nézzem meg milyen klassz pipacsos háttered van! :) Szó sincs levédésről, vagy hogy miattad variáltam volna a háttered! :) Egyszerűen más háttérhez volt kedvem, mondjuk az velem gyakran előfordul! :D:D
  Mindenki azt a hátteret használja, amelyiket csak akarja tudtommal! :):)

  VálaszTörlés
 4. Szia, hát tényleg azt hittem, hogy azért változtattad meg.:) Velem is gyakran, mert most tanulgatom, aztán amit találok és megtetszik kipróbálom.:) Nem volt bennem tüske vagy ilyesmi, totál félreérthető volt, amit írtam. Ahogy magam ismerem nem sokáig maradt volna amúgy sem. A margaréta az egyik kedvencem, úgy hogy ez marad egy darabig, most kezd nyílni a kertben, aktuális a dolog.:) Idézőjelbe kellett volna raknom a védettséget, mert szerintem meg az volt félreérthető, bár csak viccnek szántam.:)

  VálaszTörlés
 5. Akkor ezt meg is beszéltük!:) Jó éjt!
  puszi: pipacs

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…