Van több

véleményem is pár emberről azok közül akik körülvesznek nap mint nap. Talán még nem jött el az ideje, hogy leírjam a gondolataimat erről. Pedig már érlelődik. Tegnap pedig elég rosszul esett egy két dolog amit felfedeztem. Szóval most kicsit keserédesen írogattam eddig. Mert most megyek házat rendezkedni és főzni és élni a napomat. Azért a tüske bennem marad.

Megjegyzések

  1. Szerintem ne fojtsd el, és ha megérett, írd meg! Látod, én is megtettem, és én most SOKKAL jobban érzem magamat így, hogy kiadtam magamból azt, ami nagyon-nagyon rosszul esett. Te is főzöl? Most én is irányba veszem a konyhát, és rittyentek valami ebéd-félét:) Tüskédet ki kell húzni, tudod?::))

    VálaszTörlés
  2. Gyorsan összedobtam egy kis lecsót, rántott tököt, rizst. Volt még uborkasaláta tegnapról. Mondjuk nem szokványos dolog együtt enni a tököt, rizst és ubisalit, de a kiskorú ette rendesen:):) Fél háromtól fogadó órát tartok, remélem fél négyre itthon leszek. Hát a tüskét kifogom magamból írni, ha már megfogalmazom a fejemben úgy, hogy még véletlenül se bántsak meg ezzel mást, másokat.

    VálaszTörlés
  3. Rántott tök volt, lecsóval rizzsel? Ó, ezt én is tudtam volna burkolni:) Mondjuk az ubisali érdekes hozzá, de hát végül is az is kabakos, mint a tök, szóval passzolnak egymáshoz:) Én ma lusta voltam: le sem merem írni, hogy mirelit krumplit sütöttem ki egy kis mirelit csibefasírttal. Na jó, friss káposztából készült 3 befőttesüvegnyi saláta is, így legalább megvolt a vitaminforrás is, és az maradt jövő hétre....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése