Vihar

előtti csend lett hirtelen kint...ma estére viharokat, esőt, 100km-es szelet ígértek. Ráadásul felénk is. Eddig megúsztuk a nagy esőket, szeleket, remélem most is. Utálom a viharokat, félek ha dörög és villámlik. Valahogy olyan mások mostanában. Eső az nagyon kellene, de olyan csendes, bús eső, hogy friss legyen a levegő.

Ma ismét hazajöttem fél tizenkettőkor, nagyon jól tettem. Talán melegebb is volt, mint tegnap. Hazaértem, minden be volt sötétítve és szerencsére a 60-80cm-es falaknak hála nálunk még mindig viszonylag hűvös van itt bent, mint a normál házakban, lakásokban. Aludtam is egy fél órát. Hogy mi van velem??? Mármint alvásilag. Mindegy, jól esett, de utána megmozdulni már kevésbé. Gyorsan összekotyvasztottam egy kis gombapörköltet és tésztát, ez tűnt a leggyorsabbnak hirtelen. A családnak csináltam, most pedig az én holnapi ebédemet.

Semmi különös, éppen fő a barnarizs. Hoztam be pár szál újhagymát, mángold levelet, van francia saláta alap. Ezeket wokban szépen átpárolom, megpirítom és összekeverem majd a rizzsel. Holnap a tetejére majd reszelek egy kis sajtot és így fogom megenni. Szerintem jó lesz ez.

Ma reggelire ettem egy kefirt, egy pici rozskiflivel. Ebédre egy negyed tönkölyös pizzát. Sok citromos vizet ittam és kivételesen ittam kb. 4dl light kólát. Nem szoktunk kólát venni, talán kétszer egy évben, általában akkor ha pizzát sütök, mert valahogy ahhoz kell. :) Én nem szeretem a cukrosat, sosem szerettem, a buborékok miatt meg amúgy sem, de most megkívántam. Jó pár hét fog eltelni, mire elfogy. Vacsira ettem egy sárgabarackot és pár szem málnát.

Lassan haladok előre, talán egy év múlva már barátságban leszek a fenekemmel és a hasammal is.

Megjegyzések