Tudom

kovtama | 18:51:00 | Legyél te az első hozzászóló!
még nincs nyár, sőt még tavasz se de már nagyon unom a telet, a hideget, a ködöt, meg a vizes, nyálkás, nyirkos időt. Igy került ez a kép ide, hogy legalább itt legyen egy kis napsütés.
És azért is, mert legszivesebben valahol itt lennék most.....vagy mindíg.

Holnap...

kovtama | 18:06:00 | Legyél te az első hozzászóló!
testületi ülés, költségvetés megbeszélése délelőtt 10-től...hétfőn pedig ismét egy megbeszélés 17-től....kissé kezdenek felpörögni az események. Szerintem ahogy kezd vége lenni a télnek, még jobban is, hiszen jönnek a kinti munkák, közmunkások foglalkoztatása egy csomó minden, amit meg kell csinálni. Ráadásul eddig egyhelyben topogtunk a maradék pénzből, amit az előző testület hagyott ránk, szinte csak abból gazdálkodtunk. Most pedig 1 évre nagyjából el kell osztani, mire és mennyi fog jutni. Nehéz, de jó feladat. Egyenlőre élvezem az egészet.

Na, mára egy utolsó bejegyzés...

kovtama | 19:39:00 | Legyél te az első hozzászóló!
mert elfelejtettem , hogy megnéztem a Julie&Julia két nő egy recept cimű filmet. Halogattam, mert fogalmam se volt róla, hogy mitől érdekes ez a film...Kellemesen csalódtam, mert jól szórakoztam, nevettem és végig kiváncsian néztem az egészet. Kár volt halogatni, be is tettem a kedvencek közé. Holnap lehet megnézem ismét. Kevés az olyan film, amit többször megnéztem már, de ez biztos az lesz. Van valami filiiiiiiiingjeee amit szeretek, franciás, főzős, életmódos....szóval nekem való.:)

Segítség...

kovtama | 19:31:00 | 2 Hozzászólás
ha valaki erre téved, lécci írja meg nekem, hogy hogyan kell kirakni az oldalamra hogy kiket olvasok! Mert idáig még sajna nem jöttem rá....:( Igen, ilyen béna vagyok.:) Néha magam is meglepődöm rajta.

Megvolt....vagy meg volt....

kovtama | 19:23:00 | Legyél te az első hozzászóló!
a pogácsa sütés. Jó lett. Viszont! Ma elolvastam Vicus életmódváltás blogját, miután végre megirta, hogy hol találom meg ismét, mert ezerrel kerestem a régit, de nem találtam...szóval elolvastam. És miután már mindennap elhatároztam, hogy ISMÉT életmódot változtatok, nos az ő írása alapján én is életmódot változtatok.
Na sikerült jó bonyolultan leirnom. Szóval a lényeg, hogy nagy lökést kaptam a blog olvasása után, hogy megint elkezdjek másként enni, mert a télen rámrakódtak a rohadt kilók. 44-es....neeeeeeeeem , még nem az éveim száma ( az mindjárt 40, az se kevés ) hanem a ruhaméretem. Ami őrületes a 40-hez képest!!!!!!!! (fénykoromban 38, de volt, hogy 36-os kosztümben jártam. akik még emlékeznek, igen az a barnás, vajszinűs nagyon csilli villi volt, még a netnél )Szóval 44:(((((

Kilókban nem írom meg mennyi, viszont ha azt nézzük akkor csak két méretre vagyok a 40-től, tehát ez pozitiv is lehet. Hogy csak ennyi....

Nos, mindent összefoglalva Vicus blogját olvasva én is elkezdek holnaptól máshogy enni ismét, mert a norbis táplálkozás és a 90 napos diéta keveréke nekem régen nagyon bejött, remélem most is. Amugy pedig az is elég volt, hogy nem ettem cukrot és lisztes dolgokat.

ÉS most sem ettem abból a palacsintából, amit a férjem gyártott az előző 1 órában. Bibibibibibiiiiii....:)

Amugy meg jön a tavasz, lesznek fini gyümölcsök, friss zöldségek és jó lesz minden.

Pogácsát....

kovtama | 15:30:00 | Legyél te az első hozzászóló!
kéne sütni és akarnék is, de valahogy nem tudok megmozdulni.....Mármint a lustaságom miatt. Pedig ma főznöm nem kellett, maradt tegnapról. Mostam, elpakoltam. Aztán leültem és úgy maradtam. Ha sütne kicsit a nap, jobb lenne, de most ez a szutykos idő valahogy nem hoz lázba.
Na, megpróbálok felülkeveredni a lustaságomon és kibotorkálok a konyhába.

Ma dicsekszem,

kovtama | 18:17:00 | 4 Hozzászólás
mert kisfiam bizonyítványa nagyon nagyon szépre sikeredett. Ha számokban kifejeznénk, akkor színötös. Mert ugye elsőben csak értékelnek. Csak így tovább...:):)

Alig várom....

kovtama | 14:57:00 | Legyél te az első hozzászóló!
már, hogy vége legyen ennek a számomra (vagy más számára is ) hosszúnak tartott januárból. Szerintem ez a leghosszabb, leglassabban véget érő hónap a télben. A december elmúlik hamar, hiszen ott sok ünnep van, a gyerkőcök várják a télapót, karácsonyra készülődünk...de ez a január....hát nekem ez rém lassú. Ma még csak csak elmegy, hiszen szép az idő, süt a nap, bár megmondom őszintén nekem ennek ellenére nincs kedvem kimozdulni a meleg lakásból. A férjem morgott az előbb, hogy nem mozdulok meg, de valahogy semmi kedvem....téli depi vége fele tartok azt hiszem. Alig várom már a februárt, ha szép az idő akkor már lehet borsót vetni és az ember már elkezdhet tervezni, hogy mit hova ültessen 1-2 hónap mulva....jaj már csak ott tartanánk. Nekem kész kínszenvedés minden tél, mert nem igazán kedvelem. Gyerekkoromban még vártam a havat, szánkózást ez valahogy már nincs meg, pedig a kisfiammal szoktunk menni szánkózni, bevallom csak az Ő kedvéért mozdulok ki.
Megyek csinálok magamnak valami meleg teát, capuccinót vagy forró csokit és fogok egy könyvet, bekuckózom és olvasok.

NEM...

kovtama | 19:08:00 | Legyél te az első hozzászóló!
tűntem el, de ezerrel pörgök. Munkahelyen évzárás, évnyitás, új adó és mindenféle rendszer....pénzügyes bajok.
Szombaton testületi ülés, arra is készülni kell.....
Közben iskolában nyilt nap, ott is voltam, megoldottam....
Nem is tudom mi van még, illetve van sok minden amit lekéne irnom. Remélem nemsokára megtehetem, lesz rá időm. A képek továbbra is hiányoznak a blogomról, jaj ezt nagyon nagyon bekéne pótolnom, mert ez így nagyon ciki. A blog meg nagyon "pucér".