Egyesek számára a

kovtama | 13:45:00 | 9 Hozzászólás
kibeszélés új fogalommá vált. Csak úgy halkan megjegyzem aki nyíltan kiírja a dolgokat ország világnak, az nem kibeszélés, gondolok itt valakire, akit kedvelek. A kibeszélés az, amikor a hátad mögött történnek a dolgok és utólag tudod meg. Valaki, akire sokan felnéztek hazudott. Hiába na, az őzikék sem olyan ártatlanok, mint ahogy mutatják.
"A nagy ego olyan pajzs, ami a nagy semmit védi.

Na most pont itt lenne jó:)

kovtama | 11:11:00 | 3 Hozzászólás

Ezt a filmet

kovtama | 9:52:00 | 3 Hozzászólás
már csak a filmben szereplő tengerparti ház miatt is érdemes megnézni. Gyönyörű képeket láthatunk a filmben, házról, régi berendezésről, olyan bája van, valami hihetetlen. A történet szívszorító a két főszereplő pedig egymásnak lett teremtve.:)


Pár nap és itt van november...

kovtama | 21:15:00 | 5 Hozzászólás
ami nekem az elmúlás. Ez az a hónap, ami engem a legjobban erre emlékeztet. Láttátok már ezt a filmet? Sweet November.....

Keserű, édes, sírós, nevetős. Papírzsepivel készüljetek.


Gondolom most

kovtama | 20:48:00 | 3 Hozzászólás
sokan fogják bántani és tele lesz vele minden újság. Kár érte, nagyon szép hangja van, sajnos nem kapott elég figyelmet, mert nem élt "celeb" életet. Most biztos lesz pár okos, ahogy az lenni szokott és majd jól megmondja mi miért történt. Pedig csak két ember tudhatja. Egyikük már nem védi meg magát.

Most látom, hogy

kovtama | 20:17:00 | Legyél te az első hozzászóló!
milyen sokan rátaláltak már a blogomra, így köszöntöm minden új olvasómat. Remélem nem fognak csalódni.:)

A természetes szépség

kovtama | 19:05:00 | 4 Hozzászólás
Nem kell festék, nem kell plasztika, nem kell semmi. Számomra ő azon kevesek közé tartozik, akik úgy voltak szépek, amilyennek egy nőnek lennie kell(ene). Természetesen, nevetősen, naivan, egyszerűen, eredetien. Az örök nő.

Ő pedig nekem a legszebb, legszomorúbb Anna Karenina.

Egyre hidegebb van,

kovtama | 19:16:00 | 2 Hozzászólás
ilyenkor gondoljunk a madarakra is.


Dizájnos madaraknak


Népies stílust kedvelő madaraknak


Nagycsaládos madaraknak


A nyarat váró madaraknak


Módosabb madaraknak


A puritán madaraknak


Burzsuj madaraknakForrás: google, birdhouse pictures

Ősz és tél divatosan...

kovtama | 20:57:00 | 6 Hozzászólás


Forrás: google, winter fashion pictures

Találtam

kovtama | 17:15:00 | 2 Hozzászólás
egy nagyon jó oldalt, ahol mindenféle ötletes dolgot lehet találni és készíteni. Lépésről lépésre láthatjuk egy egy ötlet elkészítési menetét. Nekem már megvan, hogy mit fogok elkészíteni. :)

Az oldal lelőhelye:

http://a-x.hu/news.php

Mai program

kovtama | 8:23:00 | 4 Hozzászólás
kertezés, amíg a férjem szétszereli az ágyunkat, ugyan is olyan nagy, hogy az új hálószobába csak szétszedve fér be az ajtón. Amíg szereli, addig én füvet nyírok, leszedem az almát, leveleket gyűjtök kint.
Utána ebédfőzés, bableves és máglyarakás lesz nem szórakozom ma nagy fogásokkal. Aztán szobák rendezgetése, elpakolás /gondolom veszekedés is, minden pakolásnál van:) / és utána pedig körülnézés az alakuló házunkban.:) Sok minden hiányzik majd, kiegészítők, de ez legyen a legkisebb problémánk most.:)

Szegény Petrik Adrien

kovtama | 17:23:00 | 2 Hozzászólás
nem tudom mikor érek az ő könyvéhez. Itt az október és ilyenkor szoktam elővenni. Most pedig olyan sok könyv tornyosul előttem, hogy több hónapnyi olvasnivalóm gyűlt össze. A halom újságról nem is beszélve. De nem baj, jó lesz majd később, amikor már tényleg itt a kuckózás időszaka, amikor majd jön a suliban az őszi szünet, na és a téli és itthon leszek pár napot szabadságon.

Lassan elkészül a hálószobánk, már a festés is készen van, saját gyártású karnison fent van az új függöny, ma pedig férjem elkezdte lerakni a laminált padlót. Haladunk, haladunk. Nagyon várom már az igazi berendezkedést, kisfiam szobájának elrendezését, aztán van egy nagyon szép paraszt szekrényünk, amit majd fel kell újítani, annak is neki kell majd állni.
Kellenek majd kis kiegészítők, szép kis lámpákat szeretnék majd az ágy mellé, pici éjjeliszekrényeket, nézegetem is a neten már régóta, de még nem találtam olyat ami tetszene, amit eltudok képzelni. Mostanában már nem igazán vásárolok hirtelen felindulásból, jó lesz majd még valamire, majd belefogyok, majd ez lesz, majd az lesz, de jó lesz alapon. Már tudatosan próbálok venni dolgokat, egyrészt mert át kell gondolni mire költünk, másrészt mert azt hiszem már igényesebb lettem a berendezéssel kapcsolatban. Régi, patinás, akár felújítani való, egyedi, bohókás, de még is praktikus dolgok után vadászok leginkább a teszveszen vagy a vaterán, de a pécsi vásárban is szívesen turkálok a limlomok között. Ami másnak kacat, az nekem érték. Egyedit szeretnék találni és nem a tömeg cikkeket, a divatosat, ami úgy is elmúlik egyszer. Nem akarok csak azért olyat, mert másnak is van. Micsoda hülyeség is a divat. Legalább is nekem. Az embernek legyen stílusa. Ha hazajövök akkor azt szeretném érezni, hogy otthon vagyok, otthon illatot akarok magam körül. Akik eddig betértek hozzánk, mind azt mondták, hogy valami megfogja őket, olyan otthonos, barátságos. Ezek szerint jó úton haladunk.:)

Október

kovtama | 11:13:00 | 2 Hozzászólás
Új hónap, új kezdete mindennek. Azt hiszem ezt is írhatnám. Próbálok újrakezdeni mindent. A fogyókúrámat folytatni normálisan, mert az utóbbi pár napban eltunyultam, próbálok belül újrakezdeni mindent, mert sok volt a lelkizés. Sok emberre ráraktam a bajaim, úgy is mondhatnám, kifejezetten energia vámpírként működtem már lassan egy hete. Ezúton is bocsánatot kérek mindenkitől, aki próbált engem támogatni és meghallgatta a nyűgömet és azoktól is bocsánatot kérek, akiket esetleg megbántottam.

Azt hiszem a legfőbb problémám az örök elégedetlenség magammal és másokkal szemben is, törekszem a tökéletességre és amikor rájövök, hogy a világ nem így működik baromira elveszettnek érzem magam. Pillanatok alatt képes vagyok a magasságokból a mélységekbe zuhanni megfertőzve a hangulatommal körülöttem mindent és mindenkit. Nem tudok örülni annak, ha süt a nap, annak se hogy milyen csodálatos idén az ősz, olyan régen volt már, hogy ennyire kedvezett a természet, hogy még lehet kint sütkérezni, hogy idén ezer színben pompázik minden.

Vannak megoldásra váró problémák, amik már évek óta húzódnak. Itt van egy már majdnem kész ház, de a majdnem szó eléggé rányomja a bélyegét arra, hogy felhőtlenül örülni tudjak. Pedig jó lenne, hiszen minden aprósággal amivel közelebb kerülünk a célunk felé, egyre nagyobb lendületet kell, hogy adjon, hogy ne keseredjek el, hogy összeszedjem magam, hogy lássam milyen lesz, ha minden rendben lesz. Amúgy pedig, mit is csinálnánk, ha nem lennének célok, álmok, megvalósítandó feladatok?? Úgy hogy most próbálom a rosszakban is megkeresni azokat az icipici jókat, amiket félig lehunyt szememmel nehezen találok meg, de ha megrázom magam és végre felébredek, akkor tudom, hogy menni fog.

Most pedig megyek és utána nézek pár dolognak, mert elhatároztam, hogy belefogok valami újba, amihez most nagy kedvem van és talán lesz erőm hozzá és nem fogom feladni.