Ugrás a fő tartalomra

Adventi koszorúk

Pénteken sajnos elmaradt a karácsonyi bejegyzés, szabadságon voltam és kihasználva az időt nyugiban nézelődtünk a boltokban, elkerülve még a tömeget. Úgy hogy ma hoztam nektek pár adventi "koszorú" ötletet. Nekem szinte minden évben piros volt  a fő szín a koszorún, de idén biztos, hogy nem az lesz. A pinterestet és skandináv blogokat böngészve nagyon megtetszett ez a letisztult fehér, zöld szín, amiket ők használnak. Koszorú sem lesz, hanem valami egyszerű dolgot szeretnék, mert nem az én stílusom a csillivilli csupa szín és csillogás dolog. Valami ilyesmit tervezek, mint ezeken a képeken:

 
képek: pinterest

Azoknak, akik ragaszkodnak a hagyományos koszorú formához, van két szép inspirációs kép, de itt is főleg a fehér és a zöld a domináns. Gyönyörűek.

pinterest

Megjegyzések

 1. milyen egyszerű némelyik és mennyire mutatós mégis! én az ilyeneket szeretem, nem a túlcicomázottakat:)

  Köszönöm, hogy ötletet adtál a képekkel!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó kis válogatás! Vajon én mit hozok össze?:)

  VálaszTörlés
 3. Jó volt végig nézni, ötletelni. Én már neki fogtam, hát ,hogy mi lesz belőle? Majd megmutatom :) Köszönöm a képeket!

  VálaszTörlés
 4. egytol egyig csodásak. Én is hasonló színvilágból tervezem elkészíteni.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyár...

Futással akartam

kezdeni a napomat, de miután már lassan a harmadik napja ébredek fel hajnalban fejfájással letettem róla. Hogy a meleg készít most ki ennyire vagy valami más miatt van már nem tudom, de hajnali négy óta vagyok fent, bevettem már gyógyszert, ittam kávét talán lassan jobb lesz. Borzasztóan érzem magam attól, hogy elkezdődött ez a hét, semmi kedvem kimozdulni a még viszonylag hűvös lakásból és elkezdeni a hétfőt. Minden porcikám tiltakozik ellene, talán ezért is van az egész rossz közérzetem. Az irodában nincs egy rohadt légkondi sem, megfulladunk már a melegben, ha meg bekapcsoljuk a ventilátort nem hiszem, hogy baromi egészséges lenne, ha a pofánkba  arcunkba tolja a felkavart poros levegőt.  Minden nyűgöm, minden rossz történés ami az utóbbi jó pár hétben volt most terített be igazán, elfáradtam rendesen. Heteket, sőt hónapokat szeretnék pihenni - anyukámat agydaganattal műtötték,  a sokk és a műtét után felváltva megyünk a húgommal hozzá, intézzük a bevásárlást, főzést,  amit kell. …

Ez a hét nekem

úgy elment, hogy észre sem vettem és már itt a péntek. Nem mintha nem örülnék neki, sőt. Az egész hetem az ügyintézésekről, futkosásokról szólt, alig,szinte semmit sem pihentem. Itthon is volt mit csinálni délutánonként, tegnapelőtt is fél tízkor értünk be a kertből.
Tegnap viszont akkora felhőszakadás volt, hogy még a kórházban is állt a víz a bejáratnál. Bokáig ért mindenhol, kint az utcákon tűzoltók szivattyúzták. Még a fürdő területén is kis tavak keletkeztek vagy egy órán keresztül szakadt, már semmi sem állta az útját nem bírták elvezetni sem a csatornák. Katasztrófa. Itthon hálisten nem történt ilyen, bár itt is esett rendesen. Persze ma süt a nap, de tenni semmit nem tudok egyelőre, mert a fű alatt még minden vizes, sáros a kert. Nem baj, majd apránként megcsinálom, nem fogok ezen agyalni csak azért bosszant, mert az idő miatt kb. az ember ahogy a végére ér szinte kezdheti elölről, mert a párás levegő miatt még jobban nő minden. Fű és gaz főleg.
A gyereknek most pakoltam össz…