Tegnap...

6 km futás, 48 perc alatt, 8-as átlaggal. Azt hiszem ezzel a 8-as átlaggal lassan meg is elégszem. Na jó, azért majd még kicsit faragok belőle. Jó volt nagyon, egyáltalán nem voltam fáradt a végén, sőt. Az első két három kilométer ami nagyon húzós nekem, utána már beállok egy tempóra, nyugiban futok és semmi fájdalom és baj. Komolyan mondom, hogy tudtam volna még menni, ha nem kellett volna a gyerekért mennem a suliba. Szép idő is volt, sütött a nap, nem volt hideg, pont jó volt minden. Pár hónapja még nem gondoltam volna, hogy az fog zavarni ha nem mehetek valami miatt. Elindulni persze, hogy rossz. Főleg ha fáradt az ember, vagy rossz az idő. De amint bekapcsolom az órámat és várom, hogy beálljon a gps már olyan jóleső várakozás van bennem. Utána pedig nem fáradtságot érzek, hanem éppen ellenkezőleg felpörgök, minden könnyebben megy. Az otthoni tennivaló, tovább tudok fent maradni este, nincs rossz kedv, hülye gondolatok. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy találja meg a neki való sportot, mert csodákat művel velünk! Nem kellenek a kifogások! "Nincs rá időm." aha, persze. Régebben én is ezt mondtam. De ilyen nincs! Tényleg arra van az embernek ideje, amire megteremti. Mindig van legalább 10 perc magunkra, ezt már én is megtanultam. Egyébként pedig mire nincs időd?? Éppen magadra? Az embernek pont saját magára kell(ene) hogy legyen elég ideje. Igen is egy életünk van és nem lehet állandóan mások mögé vagy más dolgok mögé sorolni saját magunkat. Egy idő után úgy is kibukik belőlünk a panasz áradat, hogy persze mert én soha nem vagyok sehol, én soha nem számítok. Hát persze, ha még magadnak sem számítasz akkor másoktól miért is várod el? 

Szóval szánjunk magunkra egy kis időt. Ha lehet még ma. Megtérül.Megjegyzések

 1. Ó, minden elismerésem... Sosem tudtam futni, nem is szerettem... csak akkor futok, futottam, ha nagyon muszáj... Bármi mást, csak futni ne! :-)

  VálaszTörlés
 2. Gratulalok az eredmenyedhez! es teljesen egyetertek, mindig sportoltam, sportolok.Azt vallom, az embernek fizikalisan is el kell faradni, akkor nincs alvaszavar, meg semmi egyeb problema.
  Tovabbi sok sikert!

  VálaszTörlés
 3. minden mondatod igaz :) a képet meg lopom :)

  VálaszTörlés
 4. Köszi csajok! Én azt hittem sosem fogok futni, amikor valaki futásról áradozott, konkrétan kinevettem. De tényleg van benne valami. Hiányzik. De olvasni még mindig jobban szeretek :D :D

  Pip, a kép annyira jó!! és annyira igaz! <3

  VálaszTörlés
 5. Jó olvasni, hogy már tudod, mit éreztem, mit érzek... :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése