Ugrás a fő tartalomra

Éjjel álmomban

volt káposztás hasé :O :O :O, meg a kolléganőim, a férjem, a fiam, kert, nyaralás, autó szerelés, hólapátolás...és még egy csomó minden, így egyben. A történetre már nem emlékszem, hogy mi volt. Ez az összevisszaság tuti, hogy a futásom, illetve a nem futásom miatt van. Már egy hete nem voltam, torokfájás, nátha miatt és mivel eléggé fúj a szél és én csak a számon tudok levegőt venni nem kockáztattam. 

Szerintem futás elvonási tünetem van, azért volt ez a katyvasz éjjel a fejemben :S

Ezt pedig mindenkinek meg kell néznie! Szánj rá időt! Én jól kibőgtem magam amíg megnéztem.

Megjegyzések

 1. Imádom ezt a videót. Sokszor megnéztük a lányommal is, hogy megértse- ha valamit akar az ember, akkor azt el is tudja érni. Nem gondolkodtál egy futópad beszerzésén?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én még nem láttam ezt a videot, de még mindig a hatása alatt állok. Hát, nagyon jó lenne egy futópad, de a rendes, elektromos az nagyon nagyon drága sajnos:( Ha nem lennék beteg mennék hóban is, kivéve az ónos esőt. A hideg nem zavar, futottam én eddig is a hó meg a szél nem volt akadály, de a nátha miatt nem merek. Viszont, ma reggelre már egészen jól vagyok:)

   Törlés
  2. Ma esetleg korcsolyázni mehetnél:-)

   Törlés
  3. Gyerekkoromban szerettem :)

   Törlés
 2. Az ember csak nyöszörög néha kis bajok miatt vagy lustaságában( magamról írok most).Ránézve erre a fiatal emberre nyugodtan csendben maradhatunk, mert igazán semmi bajunk nincs hozzá képest, ő mégis mekkora erővel él és teljesít!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van Éva. Ilyenkor gondolkodunk csak el igazán.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…