Hétfő - Könyv

forrás: moly.hu
Katherine Webbtől olvastam már könyvet (Homály) ami nagyon tetszett és pár nap múlva elkezdem tőle az Örökséget is, ami az olvasómon vár már rám. Most ezt találtam tőle és ez is éppen olyan izgalmasnak látszik, mint a másik kettő.


Egy galériatulajdonos fiatalember figyelmét három olyan festmény kelti fel, amelyek lenyűgözik, rabul ejtik, és nem pusztán intenzitásukkal, hanem a mögöttük meghúzódó titokkal. És mivel semmi nincs, ami otthonában tarthatná, követi megérzését, és egy dorseti faluba utazik.
Ám hiába vesznek az évtizedek távolába a történések, a falu őrzi a rejtélyt, és csak egyetlen öregasszony válaszolhatja meg a fiatalember kérdéseit. A kíváncsi, elszánt tekintet kicsikar egy szörnyű históriát, amelyben a vadregényes dorseti partvidék előterében a magány, a kínzó vágyódás, a megszállottság, az összezavarodott gondolatok és tettek megdöbbentő kavargásából lassan kibontakozik, mi is történt azokon a lázas nyarakon az 1930-as években…

Megjegyzések

 1. Én is olvastam és nagyon szerettem.

  VálaszTörlés
 2. Na, akkor biztos hogy én is :)

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Én is alig várom, de még ebből az Elakadó lélegzetből vissza van pár oldal. Ez is nagyon jó! És állitólag ez az első része.:)

   Törlés

Megjegyzés küldése