Könyveshétfő

Forrás:libri
Ma reggel egy holttestre bukkantam. A rendőrség hamarosan letartóztat. Innentől kezdve darabokra hullik az életem.
Gaby Mortimer televíziós műsorvezetőnő Londonban él a férjével és a kislányával. Sikeres, gazdag, elfoglalt ember, aki egyszerre próbál jó anya, szerető feleség és elismert riporter lenni. Egyik reggel egy női holttestet talál futás közben a parkban, és kihívja a rendőrséget. Nem telik el sok idő, és teljesen váratlanul őt kezdik el gyanúsítani a gyilkossággal. Vajon ki az ismeretlen áldozat? Miért van a megölt nő lakásán egy olyan számla, amelyet a műsorvezetőnő bankkártyájával fizettek ki? Véletlen vagy szándékos, hogy a meggyilkolt nő a fiatalkori Gabyra hasonlít? Mit titkol előtte a bébiszitter? És miért kell Gaby férjének hirtelen távoli üzleti útra utaznia ahelyett, hogy a felesége mellett maradna?
A nyomok egyre inkább a műsorvezetőnő ellen szólnak, és Gabynak rá kell jönnie: híres emberként ugyanúgy pillanatok alatt összeomolhat az élete, mint bárki másnak.

Megjegyzések

 1. Akkor ez egy jó kis krimi, igaz? Szeretem nézegetni a könyvajánlóidat... gondoltam, most már hagyok itt megjegyzést is Neked (mert eddig többnyire nem hagytam).
  Az én könyvérdeklődésem is elég széles skálán mozog, és imádom a krimiket (is).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, hogy írtál.:) Én is olvaslak már jó régóta, FB-n is. :) Hát jónak tűnik, ez lesz a következő, amit elolvasok. Gondolkodtam, hogy az ajánlások után a véleményem is megírom a könyvekről, hogy mennyire tetszett stb. úgy lenne kerek az egész ajánló.:)

   Törlés

Megjegyzés küldése