Könyveshétfő

Forrás: bookline
...Neked nincsenek titkaid előttem, de én mindig elzárva tartottam előled életem egy részét. Azt a részét, amely kaparni kezdte a falat, amikor ez az újabb háború elkezdődött, azt a részét, amely üvöltve akar kitörni most, azon a napon, amikor elrohantál tőlem, hogy találkozz a te katonáddal.
El kellett volna mondanom neked, meg kellett volna tanítanom neked, hogyan acélozd meg a szívedet. Meg kellett volna tanítanom neked, hogy egy levél nem mindig csak egy levél. A papírra írt szavak átitathatják a lelket. Bárcsak tudtad volna!

Anya

Elspeth mindig azt mondta a lányának: életem első kötete kifutott nyomtatásból. Ám amikor bombasorozat éri Edinburgh-t, és Margaret megtalálja anyját a hálószobában egy halom megsárgult levéllel az ölében, a múltra, melyet Elspeth oly gondosan titkolt, hirtelen fény vetül. A következő napon Elspeth eltűnik.

Egyedül maradva a levelekkel, Margaret megismer egy olyan anyát, akit soha nem ismert: egy költőnőt, aki Skye szigetén élt, és aki 1912-ben válaszolt egy Illinois-ban élő fiatal amerikai rajongója levelére.

Szemérmeskedés nélkül, Elspeth és Davey őszintén megosztották egymással álmaikat, félelmeiket – minden olyasmit, amit senki mással. Mert anélkül, hogy valaha is találkoztak volna, kiválóan ismerték egymást.

Az óceán két különböző partján, békeidőben és háborúban, de leginkább papíron és tintán keresztül megélve az eseményeket a Levelek Skye szigetéről egy levél mindent megváltoztató erejéről szól – a levéléről, melyet soha nem kellett volna elküldeni, a levéléről, mely soha nem kerül elküldésre, és a levéléről, melyet örökre megőriz a címzettje.

Megjegyzések

 1. Tami, más kérés: az Ahonnan benéztek-et hogyan, honnan töltötted le ide? Elvileg megtaláltam, de letölteni nem tudom. Kösz

  VálaszTörlés
 2. Szia. Ha jól emlékszem innen: http://feedjit.com/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez az oldal az. Rámész, kiválasztod hogy milyen színűt szeretnél, majd látni fogod mit lehet választani, beállítod. A felbontást is, hogy milyen nagy legyen stb. Ez az első lépés. Ha kész, akkor mindjárt lejjebb kiírja, hogy go! Arra rákattintasz és mindjárt jön még egy ablak, ahol kiválasztod hogyan szeretnéd rárakni a blogodra. Vagy a lépéseket nézed, vagy lesz egy kis négyzet, ahol mindenféle számok, betűk vannak azt kimásolod. Bemész a blogodra, Tervezés, Elrendezés, Modul hozzáadása, ott a Html/Javascript és oda bemásolod. Kész. Ha megnyitod akkor elvileg fent lesz, remélem jól irtam le a lépéseket. Ha nem sikerül irj!

   Törlés
  2. Kösz Tami, most éppen ülni sem tudok, kimásolom, ha időm lesz, nekiállok.

   Törlés

Megjegyzés küldése