Könyveshétfő
kép és leírás: moly.hu
Ellie századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. A szerkesztőség archívumában – megírható téma után kutatva – véletlenül rábukkan egy levélre, melyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.
Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes – olykor erotikus – képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb szerelmes levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon egymásra találtak-e végül?

Megjegyzések

 1. Nagyon megtetszett ez a könyv a leírásod alapján! Ha elolvastam Lakatos Levente könyveit, akkor megpróbálom ezt is beszerezni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is azon vagyok :) Először ezt a Szabadulást elolvasom, bár sokan azt írták nem a legjobb könyv....még nem tudom, az elején tartok. De ezt a könyvet megszerzem az íróról nagyon sok jót olvastam! Örülök, ha tetszik.

   Törlés
  2. Vééégre!!! Sikerült megszereznem ezt a könyvet és már alig várom, hogy elkezdhessem!!!! :) :)

   Törlés
 2. ♥♥♥
  Olvastam az összes magyarul fellelhető Jojo Moyes könyvet és számomra mindegyik letehetetlen volt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor biztosan beszerzem az összeset!! Köszönöm, hogy megerősítettél benne.

   Törlés

Megjegyzés küldése