Nyár, kert, majdnem kész terasz...
Van még mit csinálni bőven. A jövő héten szombaton lesz kész teljesen a terasz, már csak pár tuja maradt amit ki kell vágni (hogy néz ki már, csak kívül szép, belül totál száraz, fúj) de sajnos csak ősszel tudok már a helyükre ültetni valamit. Vagy nem? Még jó sok nyári virágot szeretnék kirakni cserépben, kaspóban. A terasz tégla oszlopát újraépíti a férjem, kis ablakok lesznek beépítve, ide mécsesek fognak kerülni. Jó sok dekorációt tervezek, majd lesznek képek, ha már eljön annak is az ideje. Alig várom.

Megjegyzések

 1. Látom nektek sem telt hiába a pár napos ünnep! Szép lesz! Nekem itt voltak a kilépőn a növényeim, hamar kerestem a levenduláknak füves részt, a leanderek még maradtak, de sülnek a melegben. Tegnap küldtek fotót az egyik macskámról, a jövendő macskámról, tudod a szomszédból, Pécs mellől.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon meleg van, minden reggel és este öntözünk. Már a füvet is kellene, ha ilyen marad az idő, mert júniusban még nem szeretném ha már ropogna a lábunk alatt.:/ Mi kutyuson gondolkodunk a cica mellé, de gyanítom akkor nem lenne ilyen szép minden :)

   Törlés
 2. Nem egy rossz hely! :)))) Az a mécseses terv külön tetszik!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, csendes, nyugodt hely, a kert végében már az erdő. Nem csoda, hogy még mindig itt vagyunk.:)

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. A tujákat most kell elültetni, hogy télig meg gyökeresedjen a talajba mert különben a széltől eldőlhet. Nagyon jó lesz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tuját nem akarok. Fehér rózsát, hortenziát és levendulát szeretnék. Soha többet tuját, ezt is örököltük :)

   Törlés
  2. jaj dehogy :) örülök, ha nem fogom látni őket :):)

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Thank You :) She is very cute and happy cat. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése