Ugrás a fő tartalomra

Kiskorú

blogja ITT 

Ahol megemlítette az én blogomat is. :) 

Van pár helyesírási hiba időnként ahogy elnéztem, de jó hogy írogat legalább így is javul. Nem is annyira vészes szerintem.  Néha kicsit kapkod, de szereti csinálni jó móka neki.

(Ui. magam is meglepődöm, hogy miket ír. Az életben nem ennyire "vagány". Vagy jól titkolja, hétköznapokon, napközben nem látom :D )


Megjegyzések

 1. Mekkora forma :) akár az én fiam is lehetne ezzel a sok játékkal (az enyém is GTA-s)
  Amúgy én azért kezdtem el írni, mert itt könnyebb kibontakozni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az, egy nagyobb nagyfiúsabb. Már az iskola előtt sem lehet puszit adni vagy csak elbújva :/ :)

   Törlés
  2. "Jajj anya ne fogd a kezem, mert meglátják a csajok!" (körbenéz) "Na jó, nincs itt senki!" (és már meg is fogta a kezem... :)

   Törlés
 2. Szerintem is jót fog tenni neki a blog! :-)
  Édesanyja úgy látom követendő minta, ha megemlíti.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen az én blogom hatására kezdte el írogatni. Volt már egy másik, de ott elmaradt az írással, remélem itt most kitartóbb lesz. Amik felkerültek, azokra egy maga jött rá, hogyan kell képet belerakni, ezt az. Hiába a mai gyerekek már így születnek, hogy értenek a számítógépekhez, telefonokhoz, mindenféle kütyükhöz. :)

   Törlés
 3. Nagyon helyes, és igazán jópofa stílusa is van. :) Biztos sokat fog bátorodni a való életben is, ha majd már lesznek, akik "követik" őt. :)

  VálaszTörlés
 4. Igazából nem a bátorságával van gond, mert nagyon talpraesett gyerek, nagyon önálló, nem félős. Inkább arra gondolok, hogy nem igazán hallottam még úgy beszélni, olyan szavakat tőle, mint amiket a blojában irogat. :D Tudod, amit haverok közt tuti beszélnek. És nekem ezt most fura volt olvasni.:) Ebben volt itt olyan vagány. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…