Ugrás a fő tartalomra

Mostanában nem igazán

vagyok jól. Előjött egy két dolog, így ma reggel laborban kezdtem. ÉN. Ez azért nagy szó, mert visítva futok, ha tűt látok. Kértem egy teljes vérképet, pajzsmirigytől kezdve, cukorig stb.stb.stb. mindent. A régóta halogatott dolgok elkezdődtek. Az biztos, hogy most nem fogom abba hagyni, ha már egyszer rászántam magam. Holnap reggel hasi ultrahang. Aztán nőgyógyász, fogászat.....ki tudja még hova megyek. Sajnos a futást amíg nem derül ki valami (jó esetben nem derül ki semmi, semmi rossz) most hanyagolnom kell. Ezért még azt sem tudom el kell e majd engednem a Balaton futást. Ez mondjuk most eléggé nem tesz boldoggá. Nagy álmom ez. Talán péntekre már ez is kiderül.

Nekem a 2015-ös év most az egészség éve lesz.

Megjegyzések

 1. Minden lelet negativ lesz.
  Talán csak a tél "váltotta ki" a tüneteidet...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reménykedem én is, bár az a sejtésem és ez nem negatívság, hogy nem lesz minden rendben. DE tévedjek.

   Törlés
 2. Kell az egészséggel foglalkozni, jól teszed, hogy belevágtál.Ugyanez a tervem! A kényszer is rávisz...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És remélem nem is hagyom abba.....ezt sem.

   Törlés
  2. Sok a teher rajtad. Reméljük, csak kimerültség áll a panaszaid hátterében! Szurkolok, hogy így legyen.

   Törlés
  3. Sok, tényleg. Lehet ez az egész most így áll rajtam bosszút :( Holnap ultrahang.

   Törlés
 3. Most írok először Neked, pedig olvaslak rendszeresen, de szorítok, hogy ne legyen igazad, ne jöjjön be amit érzel és legyen ez csak egy kimerültség ... Szorítok Neked :) !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, nagyon jól estek a soraid.:) Örülök, hogy olvasol. Néha úgy érzem felesleges, ha írok de úgy látszik még sem. Köszönöm.

   Törlés
 4. Én is drukkolok. Saját tapasztalatból azt mondom, hogy amikor az ember rossz passzban van lelkileg, sokkal pocsékabbul érzi magát testileg is, és mindenféle előjön olyankor.. Ráadásul épp a lelki rossz passz miatt előbb észre is veszed ezeket a valamiket.
  Remélem minden leleted jó lesz, és hamarosan a lelkedet marcangoló kérdésekre is találsz választ, és megnyugszol.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit is írhatnék?

Vannak történések - rosszak - de arról nem szeretnék.
Ami jó az az, hogy végre tegnap felkerült a nyelvvizsga eredmény és hát s i k e r ü l t és olyan nagyon örülök és büszke vagyok rá és ő is olyan boldog. :) Kellett ez a löket, önbizalom növelő és hát nem titkolom kis előny talán majd a gimiben....
És a tanár írt neki egy kis üzenetet természetesen angolul,  amit most iderakok magamnak is, hogy mindig visszatudjam olvasni, mert ez olyan jó dolog.
"ÁDÁM! Congratulations. I am really happy about your result, and I am proud of you. You have developed the most during the last two years, and you were the most hardworking student of the group. Welldone, great job. I wish all the best for your future. If you have problems with grammar in the future, I will help you. Take care bye: J"
És amit a gyerekem válaszolt, arra még büszkébb vagyok és teljesen megvagyok hatva tőle (még akkor is, ha van benne pici hiba) :
Thank you for helping us. And thank you for the candy :D. When I g…

Mindenhol jó de a legjobb

természetesen otthon. Végre itthon vagyunk, mert úgy döntöttünk pénteken késő délután, hogy inkább hazajövünk, mint hogy másnap korán keljünk, úgy is 10-ig el kell hagynunk az apartmant. Pont olyan idő volt, amilyet szerettem volna. Nem volt túl meleg, olyan 24 fok körül mindig, bár a tűző nap ezt időnként melegebbnek éreztette. Minden nap tudtunk fürödni, illetve a fiúk én inkább olvastam, ha jól emlékszem három könyvet is kiolvastam egy hét alatt. Egy éjszaka esett az eső, meg kicsit délelőtt aztán hirtelen kisütött a nap és jó idő lett,  -amúgy pedig a Balatonnál szerintem mindig nyár van, még télen is - ezen kívül minden nap jó volt, nem dőlt rólunk a víz a kánikulától, hálisten de pont arra volt elég, hogy legyen fürdés meg napozás és kirándulás. Finomakat ettünk, kipróbáltunk új helyeket is. Azt szeretem ezekben a napokban, hogy a Balatonnál lelassul az idő. Ahogy odaérünk amellett, hogy megcsapja az orromat az a semmi máshoz nem fogható számomra nagyon jó víz illat valahogy mi…

Ötkor keltem

és azóta már lement egy mosás, kitakarítottam a spájznak használt nagy beépített szekrényemet,  a hűtőt is átnéztem, aztán bepakoltam a mosogatógépet. Na nem azért, mert én ilyen kisangyal vagyok, hanem mert nem tudtam tovább aludni. De jó ez, mire a gyerek felébred pár dolgon már túl is leszek. Úszott minden már napok óta, annyi helyre kellett menni, minden napra jutott egy egy intézni való, úgy hogy ráfér a házra egy alapos rendrakás.  Mától ketten vagyunk ismét, ez könnyebbség is meg nem is. Háztartást vezetni két főre, főleg ha abból az egyik egy kamasz lényegesen egyszerűbb. Az enyém nem egy "nagy igényű" gyerek, elvan bármilyen kaján, ha van mellette elég gyümölcs, elkészített limonádés és némi rágcsálnivaló. Úgy hogy most pár hónapig könnyű dolgom lesz az ebédet majd rendelem hétköznap vagy esetleg valami egyszerűt fogok összedobni. Csak semmi flanc. :) Ennek jegyében ma rántott cukkini lesz és valami zöldséges rizs, bulgur és van van házi majonéz is hozzá, férjem cs…