Azt olvastam

hogy a mi kiskutyánk, jobban mondva ez a fajta sokszor csak a maga szórakoztatására kezd el ugatni. Hát most már 3 napja ez van nálunk, hajnali háromkor áll neki. Senki, egyetlen kutya sem ugat a faluban csak a mienk én nem tudom kinek akar üzenni, de most már eléggé ketté áll a fülem tőle. Ma is 3-kor keltem, illetve ébredtem, de negyed ötig még feküdtem az ágyban és nem tudtam elaludni. Persze idegességemben, mert először a kutyán húztam fel magam, aztán meg azon, hogy nem jön már álom a szememre. Úgy hogy gyakorlatilag ma hajnali háromtól fent vagyok. Nagyon szuper! Ráadásul későn is fogunk hazaérni, mert edzés is lesz így fél hat mire megint itthon leszünk. Na de nézzük a jó oldalát, elindult az év olyan utolsó hete, amelyen én dolgozom és innentől kezdve már csak visszaszámolok. Ez jó. 
Kiskorú holnap még dolgozatot ír, de aztán remélem a tanárok nem fogják már gyötörni.  Csütörtökön moziba mennek, meg a Zsolnay negyedbe ez a karácsonyi ajándék az osztályfőnöküktől. Meg az én pénztárcámtól, mert valamennyi pénzzel nekünk is hozzá kell járulnunk. Még jó, hogy van osztálypénz is. :) Na, de sebaj a lényeg, hogy tanulás nem lesz, úgy hogy csak szerdáig kell készülni, az az igazság, hogy már én is nagyon unom a sok tanulnivalót, amit kap.

Péntekig minden fontos dolgot el kell intézzek, hogy nyugodtan itthon tudjunk maradni ne kelljen mindenért városba rohangálni. Munkahelyen befejezni a dolgokat, boltban amit kell megvenni előre, apróságokat. Péntekre bejelenteni fodrászhoz a gyereket és magamat is.Nem tudom, biztos még eszembe fog jutni pár apróság, majd írok listát. 

Szombaton megérkezett a kocsim összes papírja. A forintosítás után nem gondolkodtam, befizettem a hátralévő összeget, letudva pár hónappal előre a kölcsönt. Kész vége! Ez volt az én igazi karácsonyi ajándékom, végre megszabadultam az ország leghülyébb bankjától. Annak idején muszáj volt egy autó nekem külön, mert innen másképp nem tudnék eljárni dolgozni, se a gyerek normálisan iskolába, mivel olyan szar rossz a buszközlekedés, hogy hajnalban kellene minden nap ébrednünk. Én még csak csak, de egy gyereknek nem hiszem, hogy óvódás kora óta jót tett volna, ha 4-5 óra között ébresztettem volna csak azért, hogy az innen kocsival 10 percre lévő oviba, suliba odaérjen a busszal. Komolyan, mintha valahol nem is tudom az ország legeldugottabb részén élnénk, közben meg 3 város is itt van a fenekünkben. Na mindegy, autó kellett és kell és kész, főleg hogy egyedül vagyok és ha bármi történik nem tudnék lépni semerre kocsi nélkül. Végre az enyém, bár már alig ér valamit. :D Viszont a fizumnak azt a részét, amit erre költöttem most tehetem félre végre a gyereknek és ez jó. 

Na megyek, csinálok egy kávét hátha felébredek rendesen.


Megjegyzések

  1. Anyukámék kutyusa is ugyanezt csinálta éjszakánként. Sosincs bezárva, de bizony mostanában a kis helyére van terelve, mert a szüleim nem tudnak pihenni!
    Kis csaholósak. Amilyen picik, olyan nagy a szájuk! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése