Elhatároztam

hogy nem hagyom magam. Elég volt. Nem hagyom, hogy a csapból is rám zúduljanak a kövérlászlók, meg a zorbánviktorok, meg az összes baromság nap, mint nap. Amennyire lehet kikerülöm, elkerülöm nem akarok karácsony előtt már semmi negatív dolgot olvasni, meg nézni, meg...Semmit. Egyszerűen próbálom most már tényleg nem komolyan venni az életet, mielőtt valóban elmegy mellettem. Megpróbálok ezentúl olyanokkal foglalkozni, (ismét) amik nem lejjebb taszítanak az amúgy is borongós napokban, hanem legalább szinten tartanak valamennyire. Ha meg jó kedvem lesz, akkor az csak a ráadás. Elegem van, hogy nyűgös, vinnyogós, semmisemjó embereket látom már napok óta magam körül, beleértve sokszor magamat is. Nem hiszem, hogy attól jó lesz nekem, ha tudatom magammal hogy ma, meg ma, meg ma sincs jó kedvem. Úgy hogy lesz, ha "beledöglöm" is. Mert lássuk csak mi volt a tegnapi sok szar rossz mellett a jó.

A gyerek végre jól van, evett, ivott, jó kedve volt. Tehát ez ultra pozitív.
Sok mindent elintéztem a munkahelyen, haladok előre, hogy nyugodtan tudjak menni szabira. Pipa.
Tegnap délután rendet raktam a lakásban, főztem mára, úgy hogy ez is pipa.
Nagyon finom ebédet ettem a munkahelyemen. 
Megjött a csomagom, vettem két felsőt az egyik a kedvenc színűm, szürke. És mindegyik tökéletesen áll, pedig féltem, hogy a végén baj lesz, de nem. Örültem. :)  
Elmentem bevásárolni, rengeteg gyümölcsöt vettem. Rákaptunk a frissen elkészített gyümölcssalátára, pici mézet csorgatunk a tetejére Kiskorúval. Úgy hogy most van itthon alma, narancs, kivi, banán, ananász, gránátalma. Telistele c vitaminnal, energiával és most ebből lesz a reggelink, vacsoránk. Töltekezünk a rosszabb napokra. Ráadásul szép színes dolgok vannak a tányéron, olyan jó ránézni a kész salátára. 

Mindent egybe véve vannak itt jó dolgok csak tényleg meg kell látni őket. Talán érdemes leírnom mindennap, hogy ne felejtsem el az életben a legapróbb dolgok teszik az ember napját teljesen kerekké és a nap végére kiderül nem is volt olyan rossz, mint ahogy emlékszünk rá.

pinterest

Megjegyzések

  1. Para si e para a sua família desejo um Natal de Luz! Abençoado e repleto de alegrias.
    AG

    VálaszTörlés
  2. Én már évek óta csak a jó dolgokat csinálom mondják is a tesóim a homokba dugom a fejem ha valami rossz dolog történik. Mivel nem nézek híreket nem is tudom mi történik a politikába. A nővérem mesélte el, hogy mi volt... de lepergett rólam... Én nem is ismerem ezeket az embereket és nem akarom... CSAK POZITÍVAN :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése