Mára már

nálunk lecsengett a "nagy" karácsonyi mizéria, semmi de semmi dolgunk nincs. Az ajándéknak mindenki örült, az ételek finomak voltak, nem habzsoltunk, nem ettük "halálra" és kövérre sem magunkat. Reggeli pozitívum, hogy azt hittem vasárnap van, aztán egy kedves barinőm felvilágosított, hogy szombat. Hurrá, kaptam pluszban egy napot!!!! Öröm így kezdeni a napot. Ennivaló van rengeteg, főzni nem kell. Anyósom olyan finom húslevest főzött, mint amit minden karácsonykor szokott, hoztam is tőle 2 literrel, tele hússal, májgombóccal, zöldséggel. Ma ez volt nekem az ebéd - gyanítom még holnap is - gyerkőcnek meg sült kacsacomb, rizibizi, savanyúság. Süti is van még, de már nem kívánja senki. Friss gyümölcsből fogok salátát csinálni délután, mert előtte elmegyünk Pécs fele a Malomvölgyi tóhoz. Futni az ünnep alatt nem voltam, viszont mindennap túráztunk egy jót, ma is. Reggel még párás ködös volt az idő, de most úgy néz ki, hogy kisüt a nap. 

Teljesen lelassultunk, olvasunk, tévézünk - szokásos Reszkessetek betörők, mi tényleg! vártuk -  most blogolunk, este társasozni fogunk. Jó lenne még ezer ilyen nap vagy legalább kétszer egy évben karácsony. :) 

A tegnapi mozi jó volt, Kiskorú élvezte nagyon és amikor elindult a Star Wars zenéje a hideg végig futott az emberen. Van benne valami, mintha mindig is lett volna ez a filmes sorozat. Tényleg hihetetlen ez a mizéria körülötte, mi sem akartunk kimaradni belőle. Szeretjük. Az biztos, hogy míg világ a világ a Star Wars filmekre mindenki emlékezni fog. :)

Jól vagyunk, ez a lényeg.

Megjegyzések

  1. Ez egy "nagyon tetszik" bejegyzés volt. Itt csuda ködös idő van - nagyon szép!! - és már tegnap is gondolkodtam rajta, hogy elmegyünk valamelyik délután egy nagyot járni, téged olvasva meg végképp megjött a kedvem hozzá :)
    Sokat mi sem ettünk, rengeteg kaja van.... én ma egyedül vagyok, de most ültem le reggel óta ide a géphez úgy tényleg, barátnőim jönnek, aztán itthon is lesz Hanna már, úgyhogy olvasni... ma sem fogok....

    VálaszTörlés
  2. Békés írás, én most éppen olvasok, és nyugis napot terveztem gyertyákkal, könyvvel.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése