Könyveshétfő

kovtama | 5:17:00 | 7 Hozzászólás
kép és leírás: moly.hu
Több mint ötven felemelő elbeszélést közöl a mai nők életéről, szerelmeikről, önmegvalósításuk rögös útjairól – gyakran a nyomasztó kilátástalansággal szemben. Engedje, hogy felvidítsák ezek a kiváló történetek: egy anyáról és felnőtt lányáról, akik Olaszországba utaznak, ahol végre egymásra találnak, egy nőről, aki még kilencvenes éveiben is erőt ad másoknak lenyűgöző életfilozófiájával: Tudjuk, hogy engem nem győzhetnek le, vagy akár egy kedves teáscsészéről, ami még törötten is megőrzi a szeretet és a barátság édes emlékeit.

A sorozat többi része:

Egy csésze vigasz karácsonyra
Egy csésze vigasz a léleknek
Egy csésze vigasz tanároknak
Egy csésze vigasz anyáknak és lányoknak
Egy csésze vigasz barátoknak
Egy csésze vigasz nehéz helyzetekre

Lassan tényleg

kovtama | 16:19:00 | | | | 6 Hozzászólás
vége a nyárnak, ez az utolsó augusztusi hétvége. Időjárás szempontjából nem lehet panaszunk, nagyon jó volt az idei, kevés esővel sok sok meleg, napsütéses napokkal. Az más kérdés, hogy a növények sírtak (meg időnként mi is) az enyhet adó esőért. Hamar jött és hamar vége lett. Kedden már iskola még bele sem gondoltam, hogy Kiskorú már 6. osztályba lép. Te jó ég, a jövő év már igen csak beleszámít a tovább tanulásba. Idén nagyon szeretném, ha sikerülne olyan tanárt vagy akár angol egyetemistát találnom, akihez pluszban eljárna nyelvet tanulni, mert azt vettem észre, hogy ez nagyon jól megy neki. Nyáron online játszott külföldi gyerekekkel neten és egyszer csak azt hallottam, hogy az én gyerekem gondolkodás nélkül beszél, kérdez, válaszol nekik. Jó lenne eljutni odáig, hogy két három év után egy alap vagy középfokú nyelvvizsgát letegyen az asztalra. Szerintem, ha egy nyelvet tökéletesen (vagy nem tökéletesen, de beszél) beszél valaki, övé a világ. Szóval ez most a legfontosabb, hogy járhasson külön órákra.

Ma ismét sütöttem. Mióta új a konyhám szeretek sütni főzni. Elférek, nagy hely van (az előzőhöz képes mindenképpen, bár jó lenne még egyszer ekkora. Ne legyek telhetetlen!!) A gépek is beváltak, az indukciós lapon sokkal hamarabb megfő minden, a sütő sok mindent tud és annak ellenére, hogy azt hittem nem fogom kihasználni a sok tudását, még is csak kihasználom szóval nem bántam meg, hogy többet szántunk rá, mint eredetileg terveztük. A mosogatógépről meg csak jókat tudok mondani én minden háztartásba ingyen osztogatnám a háziasszonyoknak, de tényleg. Sok munkát levesz rólunk nem indítom el minden nap, de egy héten egyszer, kétszer mindig megy. Berakom az edényeket és amikor tele van elindítom. Nem, nem büdösödnek benne pedig azt hittem majd fognak. Szerintem vizet is spórolok, ez majd úgy is kifog derülni. Persze egy egy tányért, vagy poharat elmosogatok, de a nagyobb főzésnél tényleg örülök, hogy itt van velünk. Most már nem érdekel annyira, hogy egy komplett menünél mennyi edényt használok fel, mert nem nekem kell fél órát eltöltenem a mosogató felett. 

Szóval a mai süti:

Hozzávalók:

2 db tojás
10 dkg xilit
egy evőkanál juharszirup (elmaradhat, én az ízéért tettem bele)
1 evőkanál vanilia kivonat
10 dkg Vénusz vaj ízű sütőolaj
1 db 33dkg-os nagy doboz tejföl
1 citrom reszelt héja és leve
30 dkg teljes kiőrlésü bio tönköly fehér liszt
1 csomag sütőpor
1 üveg meggybefőtt
1 kis doboz áfonya (elhagyható)

A tojást, xilitet, juharszirupot, vaniliát, olajat, citrom héját, levét és a tejfölt összekevertem Nem csináltam belőle nagy ügyet mindent egyszerre kutyultam össze. Ez után belekevertem a lisztet és a sütőport és jól összekevertem. Egy tortaformát befújtam olajspray-vel és beleöntöttem a tésztát. Tetejére rendeztem a gyümölcsöket. 
A sütőt 160-180 fokon előmelegítettem és légkeveréssel kb. 50perc alatt megsütöttem. (tűpróba!)
Az eredeti receptet ITT találjátok.

Ezt az

kovtama | 15:55:00 | | | Legyél te az első hozzászóló!
időjárás váltakozást! Pár napja még ősz, most meg ismét nyár. Az előbb kimentem az udvarra összeszedni a megszáradt ruhákat és megcsapott a fülledt meleg. Alig vártam, hogy visszaérjek a lakásba. Délután ismét lehet fürödni a medencében, ha ilyen lesz pár napig az idő még kihasználhatjuk.
Amúgy valószínűleg én vagyok a világ egyetlen nyugodt anyukája iskola ügyben. Semmit sem vettünk még, se egy füzetet, se egy ceruzát. Mondjuk sok minden nem is kell, mert amikor rendet raktunk a cuccok között jó pár olyan füzetet találtam, ami félig vagy még annyira sem telt be, na azt a gyerek biztosan folytatni fogja, mert az év elején ismételnek és tuti jól jön ha visszalapozhat majd. Amúgy is minek kidobni félig üresen?? Nem pazarlunk. Talán ma délutánra, estére összekapjuk magunkat és elmegyünk azért pár darab spirál füzetért, hogy azért legyen valami iskolakezdési fíling nálunk is már. :) Táska nem kell, tolltartó sem, ceruza van dögivel, toll is, radír is. Tán még egy csomag színes meg pár darab vonalzó landol a kosárban aztán kb. ennyi is. Nem túlozzuk el, amúgy szerintem ahogy nő a gyerek, ahogy felsőbb osztályba lép, úgy változik a szülő (legalább is nálunk) hozzáállása az egészhez. Nincs kapkodás, nincs idegesség. Az évek során úgy is láttuk, hogy az első héten jönnek elő a kérések a suliban, hát én tuti nem fogok előre megvenni semmi, amit lehet később nem is fogunk használni. Szerintem a könyv, füzet és egy ceruza és toll bőven elég ahhoz, hogy a gyerek tanulni tudjon. Kár, hogy az iskolában sokszor eltúlozzák a dolgot, azt hiszik attól lesz színvonalasabb egy oktatás, minél több cuccot tudnak előhalászni a táskából. (nem akarok megbántani senkit, iskola is válogatja persze) Nálunk sosem kellett szigorúan kék tornaruha, fehér póló, ilyen olyan márkájú színes meg tempera. Az ember úgy is igyekszik valami középutat találni és nem a gagyit megvenni, mert az kész pénzkidobás, ráadásul a gyerek nem is tud vele rendesen dolgozni a suliban és hát a végén úgy is arra kényszerül a szülő, hogy megvegye a jobbat. Akkor pedig duplán fizet. Kb. mint a ruháknál és cipőknél nem igaz? Olcsó húsnak általában itt is híg a leve. :( Sajnos. 
Na de még nincs suli, úgy hogy örüljünk még ennek a pár szép napnak. Tegnap este kimentem, lenyírtam a füvet elől a háznál, hátul a kertben, még az utca vissza van, de csak este fogom elkezdeni, ebben a melegben ki van zárva. Még pár elhervadt virág és bokrok metszése van vissza, azt is később. Nem igazán szeretem az augusztus végét, ilyenkor már olyan más minden. Már nem szép zöld és a virágok sem olyan "igaziak." Azért remélem a szeptember október hónap jó lesz, egyre inkább ez a kettő ami közelebb áll hozzám a május, június után. Szeptemberben talán végzünk a házzal, legalább is annak a részével amit még áprilisban határoztunk el, majd csinálok ismét képeket, aztán ha végre vége akkor előtte utána montázst. Terasz burkolás, laminált padlózás és a fürdőszoba befejezése és a konyhában a szekrény ajtók elkészítése. Képek is kerülnek még a falra, de ez már csak a szebbé tétele a dolgoknak. 
Más.
Végre újra futok, igaz most még csak kisebb távokat (5-6km) mert annyira elhanyagoltam, hogy már nem megy egyben 10-15km között sajnos. Ebből is látszik, hogy nem szabad leállni. Na, de mindegy a lényeg, hogy ismét szeretem és ismét eljárok korán reggel. Balatonon is voltam, nagyon jó volt. Nem fogom erőltetni, ha kell belesétálok , de csinálom. Az étkezésem is szépen lassan visszaáll a régi kerékvágásba. Sajnos a pécsi reptéri éjszakai futás az akkori vihar miatt elmaradt, még újságcikk is volt, hogy belecsapott a villám a futópályára, azonnal le is állították az egészet. Még gondolkodnak, hogy valamikor ősszel megtartsák e vagy inkább maradjon ismét jövőre. Ha marad jövőre akkor jó esélyem van arra, hogy végre lefuthatom a félmaratonomat egyéniben, addigra teljesen jól feltudok készülni.
Más.
Végre rend van minden szekrényben, ruhák kiválogatva (büdös kölyök nagyot nőtt :) ) és már az őszi darabok vannak kéznél, hiába a jó idő. Majd ha sokáig marad a kánikula lehajolok a nyári ruhákért. :) Nézem a pinterestet, szeretek ott kutakodni és olyan jó kis cuccokat és szereléseket lehet találni. Valahogy így kellene átvariálni az egészet nálam is. Pár alap darab és mellé a körítés , de még is lehessen olyan érzete az embernek, hogy "sok" van, hogy nem egy síkú, hanem "trendi". Mert most a van, de még sincs érzetem jött elő, ahogy pakoltam. Nincs egyéniség, stílus. Olyan jó lenne megtalálni. Ezek pl. nagyon tetszenek:

képek: pinterest
No, majd inspirálódom még. :)
Más.
Olyan sok blogon olvastam a mostanában zajló eseményekről (migránsok) kinek ez, kinek az volt a véleménye. Direkt nem írok róla, de persze nekem is van véleményem. Nem írom le, azt hiszem ez is olyan, mint a politika, ne menjünk bele, mert csak haragszom rád lesz a vége. Az viszont tény, hogy sok ismerősöm a fészbukon már nem ismerősöm. Aki csak a rasszista megjegyzéseit tette és elhitte, elhiszi a sok kamu oldalnak és kamu cikkeknek a dolgokat és meg sem próbálta átgondolni a helyzetet józanul attól "sajnos" megváltam és fogok is, ha számomra nem helyén való dolgokkal találkozom. Olyan sok rossz van a világban, semmi kedvem sincs még több mérgezett lelket magam körül látni, nem akarom hogy bármilyen formában is lehúzzanak. Mert szerintem ebben a helyzetben is előjön az ember igazi énje. Ó hát volt köztük általam megbecsült tanítónéni is, aki a vallásossága mellett olyanokat írt, hogy csak lestem és azt hittem nem, ilyen nincs. De van. Nem, én sem szeretném ha százával itt lennének a szomszédban, de nem hiszem hogy az a megoldás, hogy embereket állatokká minősítsünk. Inkább örüljünk, hogy ide születtünk és viszonylag békében élhetünk, még akkor is ha időnként meg kell küzdenünk nekünk is az élet által elénk dobott, utunkat keresztező rosszakkal.

Hát így.

Citromos sütemény

kovtama | 15:14:00 | | 2 Hozzászólás
Találtam a neten egy jónak tűnő citromos süti receptet és hát ki kellett próbálni. A hozzávalókon változtattam egy picit, hogy lájtosabb dolog jöjjön ki belőle és a végeredmény nagyon jó lett.

Hozzávalók:

2 tojás
15 dkg xilit 
0,5 dl agave szirup (elhagyható, de akkor több xilitet rakjunk bele)
1 jó nagy citrom reszelt héja és a leve
1 evőkanál vanília kivonat
2,5 dl tejföl
1,2 dl vaj ízű olaj (Vénusz, most vettem először, de nem utoljára nagyon bejött nekem vaj helyett)
12,5-12,5 dkg sima és teljes kiőrlésű fehér liszt
1/2 zacskó sütőpor 

Én nem vertem fel külön a tojásokat és a cukrot, hanem csak fakanállal elkevertem és utána mindent hozzá raktam és úgy kevertem csomómentesre. Előmelegített sütőben, tortaformában sütöttem meg. 160 fokon kb. 30 percig, légkeveréssel. Finom, szaftos, jó citromos kis süti lesz. A gyerek lekvárral ette, de magában is nagyon jó.Az eredeti receptet ITT találjátok.

Színes

kovtama | 12:16:00 | | | | Legyél te az első hozzászóló!
puha meleg takarókkal álmodom. Olyan igazi őszi, kockás, angol takarókról. Menthetetlenül vége a nyárnak, reggel sokáig van szürkület és este korábban jön a sötét. Biztosan lesznek még meleg napok, de már tényleg érezni az ősz illatát. Ma is ködös, vizes reggelre ébredtünk. Amit bánok, mert nyaralás előtt rendbe szeretném tenni a kertet mindenképpen. A fű ismét növésnek indult az esőnek és a borongós időnek köszönhetően most már ismét zöld az udvar. Az Augusztus nem igazán a szeretett időszakom, fakó minden az igazi nyári hónapok után. Mind inkább átveszi a szeptember, október a kedvenc hónapok szerepét, persze csak ha szép, napos és enyhe és színes. Az jó. A mai nap nem így kezdődött, éppen esik az eső. Most nem örülök ennek, mára terveztem az egész napos kinti létet, fűnyírással, virágok rendbe tételével, ezzel azzal. Gondoltam majd kint ebédelünk a teraszon, most már nincs a polikarbonát alatt meleg, nem kell hátra menni a diófa alá. Hűvös van, de most nem baj a nagy melegek után jó végre az egész házat friss levegővel átszellőztetni. És végre lehet rendesen aludni! Mivel nem tudok most kint lenni úgy döntöttem, hogy rendbe teszem a ruhásszekrényem. Válogatok, talán meg is cserélem már a polcokat, szem előtt legyenek az őszies darabok és hátrébb a nyári ruhák.

Ebédre vargányás, citromos pestos tésztát csináltam. Most is abból főztem, amit találtam a hűtőben, fagyasztóban.

Hozzávalók:

Teljes kiőrlésű fusilli tészta (fél zacskó) egy kisebb fej vöröshagyma apróra vágva, bacon szalonna (10 deka) 20 deka vargánya, két gerezd fokhagyma apróra vágva (nekem a fokhagyma pasztám, abból egy fél teáskanál) két három evőkanál pesto, a tetejére reszelt parmezán, reszelt citromhéj (lehet érdekesen hangzik, de tényleg megdobja) bors, só.

Nem kell nagy dologra gondolni. Megfőzzük a tésztát, roppanósra. Aztán megdinszteljük pici olajon (tényleg picin, mert a baconból kisül a zsírja) a hagymát, hozzáadjuk a bacont, jól átpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a fokhagymát és a vargányát, pici levet ereszt, így főzzük majd megvárjuk, amíg a nagyja levet elfőtte, átpirultak a dolgok együtt. Belekeverjük a leszűrt tésztát, majd a pestot, borsozzuk, ha kell még sózzuk és az egészet átmelegítjük, átpirítjuk. Tálaláskor reszelünk rá csöppnyi citromot és jó sok reszelt parmezánnal a tetején kínáljuk. Nagyon finom, tényleg és ez az adag két három étkezésre elég. (Ketten vagyunk Kiskorúval)Hurrá

kovtama | 13:55:00 | 5 Hozzászólás
ma van az utolsó dolgozós nap. Ha minden jól megy vasárnap indulás Balatonra. Érzitek, hogy reggelente milyen őszies az idő??

Ez meg azért, mert annyira tetszik.

kép: pinterest

Könyveshétfő

kovtama | 6:46:00 | 2 Hozzászólás
Kép és leírás: moly.hu
London, 1896. Robert Wallis pénztelen és gondtalan világfi. Amikor egyéb bevételi lehetőség híján Samuel Pinker londoni kávénagykereskedő szolgálatába áll, nem sejti, hogy élete egyszer és mindenkorra megváltozik. A költői babérokról csak álmodó, de a szavakkal jól bánó fiatalembertől azt várják, hogy Pinker lányával, a szenvedélyes Emilyvel együttműködve fogalmazza meg és kategorizálja a különböző kávék ízeit.
Ez a váratlan feladat átfogó érzéki, érzelmi és – az események alakulása folytán – tényleges utazásra indítja hősünket, melynek során a kávék költője a kávé különböző ízei mellett mindenekelőtt önmagát fedezi fel.
Anthony Capella az afrikai Ugandában született 1962-ben. Első regénye, a „Szerelem étke” 19 nyelven jelent meg, egyebek közt magyarul is. A „Kávék költője” elsöprő, érzéki, két évtizeden és három kontinensen át kanyargó szerelmi történet, egzotikus és feledhetetlen érzékek lakomája. A szerző írásai elválaszthatatlanok a gasztronómiától, regényeit áthatja a kulinária és az azzal összefonódó érzékiség.

Hát én nem tudom

kovtama | 13:02:00 | | 6 Hozzászólás
máshol milyen az idő, de itt nem lett felfrissülés. Este 10 körül ért ide a szél és a mennydörgés villámlással. A kiskutyát is be kellett engedni, mert annyira sírt, félt. Addig volt bent, amíg a nagy hajcihőnek vége lett, utána kiment a teraszra a szokásos helyére. Sajnáltam volna, ha egyedül vészeli át az egészet, én sem szeretem a viharokat. Hajnalban ébredtem nem tudtam vissza aludni így olvastam egy két órát, ennek köszönhetően 10-kor ébredtem. Nem szeretem az ilyet sokkal fáradtabb voltam vagyok, mintha aludnék egyfolytában reggel 6-ig. Tegnap Kiskorúval étteremben ebédeltünk egy új hely volt és nem volt rossz döntés, sőt! Kicsit kétkedve léptem be, mert itthon megnéztem az étlapot és rengeteg mindent főznek és azt szokták mondani a nálam jobban hozzáértők, hogy ahol nagy a választék ott általában nem lehet finomat enni. Mint amikor sok bába közt elvész a gyerek, kb. így. Na itt nem így volt. Legalább is amit mi választottunk az tökéletesen sikerült. Sertés szűzérmék, szalonnával tűzdelve, reszelt füstölt sajtban hirtelen megsütve, finom ropogós saláta ágyon, nyakon öntve kapros joghurtos szósszal. Hát valami isteni volt. Érdemes lett volna lefényképezni, (én nem vagyok azok táborában, akik minden lépésükről képet csinálnak, inkább megélem azt, de most bánom kicsit) mert nem csak finom volt, hanem a tálalás is első osztályú (pedig az étterem átlagos, házias, semmi flanc) és a kiszolgálás is. Rég találtunk ilyen helyet, biztosan többször betérünk majd, ha arra járunk.

Ha valaki a közelbe jön nyaralni, akkor feltétlenül látogassa meg :  http://www.kolyukibetero.hu/

Ma viszont én rittyentettem össze egy finom ebédet, amolyan mindent bele, ami éppen a kezem ügyébe kerül alapon. 

Hozzávalók:

1 kis fej hagyma
1 kis padlizsán
1 kisebb cukkini
4 paprika
2 kisebb paradicsom
10 dkg apróra vágott bacon
1 doboz Bonduelle (nekem a sok kipróbált közül ez a fajta ízlik legjobban) csicseriborsó
2 teáskanál őrölt paprika
1 teáskanál fokhagyma paszta (ezt én vagy a férjem szokta csinálni, olaj és fokhagyma botmixerrel pürésítve, jó nagy adaggal és hónapokig eláll egy dobozban, csak a tetején mindig legyen olaj!)
1 teáskanál erőspista (én csípősen szeretem)
Só, őrölt fehér bors 
reszelt parmezán

A bacont megpirítjuk a többi hozzávalót a csicseriborsó nélkül hozzáadjuk és úgy készítjük el, mint a lecsót. Szeretem addig főzni, amíg teljesen elfő a leve és a padlizsántól krémes lesz. Amikor ez megtörtént, belekeverem a csicseriborsót és csak addig hagyom még a tűzhelyen, hogy átmelegedjen az is. 


Tálalásnál a tetejét bőven megszórjuk reszelt parmezánnal. Teljes kiőrlésű pirítóssal nagyon finom.

A képet elnézve, még mindig nem tudok fényképezni :)
Végre, végre tizenvalahány év után elkezdett virágozni a Hibiszkuszom, annyira örülök neki! Már azt hittem sosem jön el ez a pillanat, de most ontja a sok mélybordó virágot. Tele van bimbóval és sorban nyílnak ki. Már csak arra kellene rájönnöm, hogyan érjem el, hogy a szára vastagodjon?

Pár levelet kicsit megtépázott a szél, de nem lett nagyobb bajA füge jól érzi magát a nagy melegben, rengeteg a gyümölcs rajta.Neki szerepelnie kell :)

A levendula már harmadszor hoz virágokat

A papagájok a füge alatt reggeltől estig énekelnek, erre ébredünk.
Néha

kovtama | 14:36:00 | | 4 Hozzászólás
olyan egyszerű dolgok jönnek velünk szembe, amit ha meglátunk a homlokunkra csapunk, hogy tényleg ez miért nem jutott nekem még eddig eszembe? Ebben a nagy melegben, mikor semmi kedvem főzni, főleg hogy most még holnapig egyedül vagyok otthon benézek ide oda recepteket olvasok, böngészek, hátha találok valami egyszerűt, gyorsat amihez nem kell sokáig a konyhában lenni. Nem mintha most annyira baj lenne, ha ott vagyok. Jelentem szuper a berendezés szeretem (nagyon) a tűzhelyet és a sütőt. A mosogatógépről pedig csak is jót mondhatok, végre nem csak vizet, de időt is megspórolok és nem nyafogok, hogy még egy lábast kell elővenni összekoszolni. Szóval jó minden. :) Na de a recept, amit ma kipróbálok. 

Nem kell hozzá sok dolog. Pici vaj (vagy olaj) gomba, tojás, só, bors, tetejére kis reszelt parmezán

Gombát vajon megpároljuk, aztán olyan kis edénykébe rakjuk, ami sütésre is jó, ráütjük a tojásokat, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk petrezselyemmel, esetleg metélőhagymával megszórjuk. Bedugjuk a sütőbe és addig sütjük, amíg a tojás megsül a tetején. 

forrás

Nem nagyon

kovtama | 10:55:00 | 5 Hozzászólás
tudok mit írni, telnek a napok. Hihetetlen, hogy lassan vége is van már a nyárnak. Talán az építkezés miatt is, de úgy érzem elment mellettünk. Igazából nem történt semmi a felújításon kívül. Jött, hirtelen meleggel. Remélem ebből a jó időből még sok van vissza, marad őszre is. Jó lenne, ha sokáig nem kellene fűteni, ha igazi elmúlós vénasszonyos nyári ősz köszöntene majd ránk. Ma végre korán reggel eltudtam menni futni, nem is sikerült rosszra. Nem sokat vártam magamtól, jó egy hónap is kimaradt, de azért egészen jó eredményem lett. 6km 43 perc alatt. Kiskorú nagyizik, én meg majd késő délután a kertben teszek veszek, még mindig elég sok mindennel elvagyok maradva. Jó lenne ezt nyaralás előtt megszüntetni. Úgy szeretek elmenni otthonról, hogy tudom rend vár mikor vissza jövünk. Lehet ez csak nekem fontos, de a hideg kirázna, ha amint hazaérünk állhatnék neki mindennek. 
Vannak szeptemberi tervek azért otthon is, házzal is, kerttel is meg azzal is, hogy egy hétvégét kettesben valahol a férjemmel legyünk. Ránk férne.

Könyveshétfő

kovtama | 6:05:00 | Legyél te az első hozzászóló!
kép és felirat: libri.hu
Ha az ember túl sokáig őriz egy titkot, az előbb-utóbb elárulja magát. A Summer Street takaros kis házaiban lakó családok élete idillinek tűnik, a valóságban azonban mindenkinek van mit rejtegetnie. Amikor a kamaszkori szenvedély megtalálja Ambert, a lány úgy dönt, hogy kezébe veszi saját sorsát, és lemond a biztos jövőről egy lángoló szerelem miatt - de vajon édesanyja, Faye, aki egyedül neveli lányát, mit hallgat el előle? A megcsalt Maggie hazaköltözik, hogy gondját viselje beteg édesanyjának, és az otthon nyugalmában találjon gyógyírt összetört szívére - de felkavaró emlékek törnek rá - vajon ki tudja, mit rejtenek az elzárt fiókok?