Jó ez a

szombat reggel. Kávéval a kezemben olvasom a kedvenc blogjaimat és végre süt a nap. Reggelire banán, eper, ananász és áfonya saláta lesz, tetején mézzel, Kiskorú is szereti és kell a sok vitamin. Eddig megúsztuk a téli megfázást, influenzát remélem ez így is marad. Az ember ilyenkor míg magához tér csak szöszöl, húzza az időt és közben kitalálja a mai napot. Mosás, kertbe teregetés mindenképpen. Gyors konyha összepakolás, elsősorban a szekrényekben. Ebéd előkészítése, palacsintát sütök már olyan régen volt és kisütök pár kínai zöldséges tekercset, salátát csinálok hozzá. 
Aztán kimegyek kocsit takarítani, teraszt súrolni, rózsákat metszeni, összegereblyézni a valahonnan idefújt faleveleket. A kutyussal is kell játszani, már nagyon sokat volt hét közben egyedül ideje lesz. Csak még egy kávé előtte.....
Egész jól aludtam nem érzem magam fáradtnak, mint pár nappal ezelőtt minden nap. Nem fogunk semmi nagyobb dolgot csinálni ma, itthon maradunk szerintem és ha ezekkel végzünk akkor csak lógatjuk a lábunkat. 

Ilyen tavaszt szeretnék már, jaaaaaaaaaaaaj!


Megjegyzések

  1. Türelem tavaszt terem. Már én is nagyon várom. Jó napotok lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Türelmetlen vagyok :/ Annyira vágyom már a melegre, napra, kerti bútorokra, virágos fákra....

      Törlés

Megjegyzés küldése