Ma már

csütörtök és ennek én annyira, de annyira örülök! Huh , nem tudom máshol milyen a hangulat a munkahelyen, nálunk most annyira nem :/ ez is rányomja a bélyegét a dologra,  na meg hogy megint szürkeség és hideg van és tegnap egész nap esett az eső, aztán meg késő este még jobban és ez még inkább elvette az életkedvét az embernek. Ez a hú de tavasz lesz egész héten jóslat nem jött be, illetve csak hétfőn, na akkor egy szál pulcsiban is lehetett lenni, meg rövid ujjúban futkosni itthon a kutyával. 
Holnap meg fodrászhoz megyek, nem tudom még mit akarok - de legszívesebben olyan liptaiklaudiásra vágatnám , ha a fodrászom megtudná csinálni - de az biztos, hogy valami normális hajjal szeretnék utána kilépni az ajtón. A hajam hamar nő, de utálom már összefogni, mert csak lóg. Mint valami nyanya, ezer éves, lófarkas vagy kis kontyos fúj. Öregedtem ezzel vagy 10 évet. 

Ma a gyereknél meg a KLIK ellenőrzi a torna órát, édes, drága gyerekek. Szegények. Nem tudom elégszer elmondani, hova jutott megint ez az ország?? Ne menjünk bele.

Holnap meg jó napja lesz Kiskorúnak, első óra után viszi őket az igazgató, aki az angolt tanítja moziba. Mindig mennek, egy tanítási év alatt legalább 3-4 alkalommal, angolul néznek meg valamilyen filmet, most éppen a James Bondot. Úgy hogy neki is már csak a mai napot kell "túlélni" aztán kész a hét. :) 

Barátnőm is felhívott, hogy jó lenne találkozni kicsit beszélgetni, gyerekek is régen látták egymást. Nem tudom ezen a hétvégén fogunk e, mert ő van amikor hétvégén is dolgozik, utána néz aztán majd telefonál. Nagy dolgokat nem tervezek amúgy én sem, jó lenne ha sütne a nap és kicsit kitudnánk mozdulni megint a kutyával, sétálni menni, mert szegény rengeteget van olyankor egyedül, amikor a férjem nincs itthon és látszik rajta, hogy kezd a fejünkre nőni. Na meg, ha kinyitjuk a kaput, mikor végre hazaérünk "kiömlik" rajta a kutya, és csak ugrál és ugrál és tegnap is tiszta sár volt, meg utána mi is, de hát mit tehetnénk? Annyira örül nekünk szegény. Nekem meg fáj érte a szívem, hogy egész nap egyedül van. :( Őt is el kellene vinni fodrászhoz amúgy, mert jól megnőtt a szőre és hát koszos is szegény, leginkább már szürke westie és nem fehér. 

Más nagyon nincs, mennek a napok, mi meg csak úgy vagyunk bennük. 
Megjegyzések

  1. http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/kutya-felugralas-leszoktatas/1353/

    VálaszTörlés
  2. Köszi, megnézem. Bár a kutya alapból nem ugrál ránk csak amikor sokáig egyedül van és hazaérünk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése