Reggel fél ötkor

egy élmény volt az akvárium szűrőjének tisztításával kezdeni a napot. :/ Fura volt, hogy nem hallok vízcsobogást mikor felkelek úgy hogy számítottam rá, hogy nem működik. Hamar felébredtem az biztos. Na mindegy, most kivételesen fél óra alatt megcsináltam, össze is tudtam varázsolni, hát lehet ez a titka az egésznek, hogy ilyen korán kell ezt csinálni?? Máskor egy órát is eltudok vele szöszölni, sőt van amikor az összerakása is gondot okoz, de most szinte csukott szemmel ment a dolog, hurrá! Tegnap este kilenckor meg leszakadt az ég, de olyan nagyon mint valami nyári zápor. Ennek sosem lesz vége :/ A Kiskutya nem tudom mikor fog fodrászhoz kerülni, de gyanítom ha meglátja a kutyakozmetikus dob egy hátast olyan koszos és a szőre is jól megnőtt. De hát mit csináljak?? Az idő miatt felesleges lenne még mindig elvinni, állandóan a sárban jön megy. 

Hétvégére sok programot nem terveztünk, holnap mamázunk egyet meg talán elmegyünk könyvesboltba, ha már Pécsen leszünk és én gyorsan elszaladok megnézni a tavaszi cipőket, amit felraktam ide. Kiskorúnak is jó lenne venni egyet. 

Ma megrendelem a NASA kiállításra a jegyeket, mert márciusban a 4 napos szabadság alatt tervezzük, hogy megnézzük pár kolléganővel és gyerkőcökkel. Ahogy néztem pont arra a napra írnak esőt, se előtte se utána..pfffffff remélem addig ez változni fog.

Tegnap megjártam a boltot, ma már nem kell mennem és mivel péntek ma 3-kor már itthon leszünk. :) 
Hétvégére ígértem rántott sajtot, sült krumplit és rakott palacsintát  a gyerkőcnek, megvettem hozzá mindent.
Ma reggel nyolckor pedig a Navnál kezdem a napot, mert tegnap telefonált az ügyintéző, hogy végre kitudják adni a férjem kinti adójának visszaigényléséhez a papírt, úgy hogy halleluja ezt is eltudjuk addig intézni, amíg kint van és nem kell innen kiküldeni. Még is csak jobb, ha személyesen viszi be ott, így gyorsabban megy a dolog.

Na, szóval csupa érdekfeszítő dolog a mai napra :) 

Megjegyzések