Tegnap este

szakadt az eső, már úgy is olyan régen esett :/ ma reggel pedig nagy szélre ébredtünk. A szélnek annyira nem örülök, mert hidegebbet érzünk majd, de legalább felszárítja a már víztől "cuppogós" udvart, kertet. Fáradtan keltem, elég nehéz volt fél ötkor felkelni az ágyból. Én nem értem miért van az, hogy hét közben úgy érzem akár 10-ig is tudnék aludni, hétvégén pedig már korán felébredek? Olyan vagyok, mint a gyerekek. :)

Ma csak a túlélésre törekszem, semmi különöset nem terveztem, boltba sem kell mennem két napja bevásároltam. Tegnap este spenótot főztem, hozzá főtt tojást. Ma az lesz az ebédem, viszem magammal a munkahelyre és hát nagyon finomra sikerült, jó sok fokhagymával és fehér borssal mi így szeretjük. Kiskorú is szereti, hálisten. :)

Ma időben érünk haza, még az is lehet összeütök valami lájtosabb sütit vagy sósat, hogy legyen mindig kéznél valami, amit csomagolni lehet a gyereknek tízórai mellé. Nagy terveim nincsenek.

Megmutatom az új láncomat:

Kép a Meskáról és a tervező Kiskobold, akinek nagyon szép dolgai vannak megfizethető áron. És mindig vannak akciók :)

Hát így.

Ui: Kiskorú mától a 7-es fizikát fogja tanulni. Hatodikban. Már be is szedték a hatodikos fizika könyvet -  amiről meg kiderült, hogy máshol meg nem is tanulnak hatodikban fizikát - aztán a neten fent van a hetedikes tankönyv és majd onnan kell tanulni. Eszem megáll, mi jön még ?

Megjegyzések

  1. :) Fizika nálunk is hetediktől volt csak, a könyv ritka szar de tényleg... majd meglátjátok:( Nincs benne pl. definíció. Amúgy tegnap én is spenótot főztem vacsira, sok főtt tojással és persze fokhagymásan -tejjel. Nálunk is szeretik a gyerekek és én is azt fogok ebédelni. MA palacsinta lesz délután, legalábbis azt ígértem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is értem nálunk miért hatodikban tanulják, de tényleg. Lassan már semmit sem értek ami a mi sulinkban történik, néha azt érzem hogy "zseniképzőbe" jár a gyerek, minden túlzás nélkül mondom, holott én azt hittem egy normális általános iskolába írattam be. :/ Matekból is párhuzamosan tanulja szerencsétlen a hetedikes anyagot, bizonyos témakörben, pedig utálja. :( Na mindegy, illetve nem. Én hétvégére rakott palacsintát és rántott sajtot ígértem :D :D

      Törlés

Megjegyzés küldése