Egy kirándulás képeiPár mondat a NASA kiállításról. Kritikán aluli szervezés, fejetlenség, tömeg. Órákat kellett sorban állni ahhoz, hogy valamit kipróbálhasson a gyerek. Sok minden, amit a gyerekek szórakoztatására raktak ki, pl. szimulátorok, játékok nem működött. Volt, hogy 6 szimulátorból 4 ment, tömött sor állt előtte. A belépő mellett aminek elég borsos ára volt még külön zsetont kellett bent venni, hogy a gyerek kipróbálhassa a gépeket. A területre étel ital nem volt bevihető, mert nem lehet bent enni, de persze a bent árult szendvicseket, üdítőt már lehetett, ha volt olyan, aki kiadott érte egy valag pénzt. De ez lett volna a legkevesebb. Szinte semmit nem tudtunk rendesen megnézni, mert minden kiállított tárgy előtt tömeg volt, egymás hegyén hátán emberek. Nem tudom mi lett volna, ha tűz ütött volna ki. Lehet, hogy nem készültek fel arra, hogy ennyi érdeklődő lesz, lehet a 4 napos ünnep miatt volt mind ez. Gondolom sokan, akik nem a fővárosban élnek erre az időszakra tervezték a kirándulást, de erre igen is lehetett volna számítani, hiszen iskola időben, hét közben csak azok tudnak elmenni, akik ott élnek. 
Nem vesztettünk volna semmit, ha kihagyjuk ezt a napot. Illetve de. Egy jó kirándulást. Mert az idő nagyon jó volt, meleg volt. Sétáltunk, várost néztünk, ebédeltünk, nézelődtünk, szóval egy kirándulós napnak tökéletes volt. Csak mi elsősorban a kiállításra mentünk az viszont összességében csalódás volt. 
Legközelebb a Csodák Palotájába megyünk, valamikor a sulis időszak vége felé. Remélem az jobb lesz. 

Megjegyzések

 1. Mi két hete voltunk a CSP-ban. Nekem szenvedés volt. Sokan voltak, felnőttek is aktívan játszottak. A nagyobbik egyedül járkált, ő élvezte, a kicsi meg ... futkározott egyik helyről a másikra. Ami tetszett, az az előadóteremben tartott kísérlet volt, - tényleg látványosra sikerült. A belépő nem olcsó, mi a Tropicáriumban is voltunk ráadásul. Azt díjaztam, hogy mivel karszalagot kaptunk, ki be lehetett járkálni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huh, megijesztettél. Én meg azt hittem, hogy az majd jó lesz. :/ Pécsett a Zsolnay negyedben is van hasonló, az jó ott is voltunk már, tetszett a gyerkőcnek. Azt hittem majd a CSP jobb lesz, mert nagyobb. Akkor lehet marad a Tropicárium, az lett volna a másik, amit beiktattunk volna, de lehet inkább csak az marad és mellé még valami apróság? Köszi, hogy írtad!akkor még gondolkodom a dolgon.

   Törlés
  2. Szerintem a fiadnak tetszene, inkább fiús hely, mintsem lányos.
   Ha pedig módotokban áll összekötni a Tropicáriummal, -hiszen mindkettő a Camponaban van, akkor tegyetek úgy. A Tropicarium látványos, de 20 perc alatt is végig tudtunk volna rajta menni. Szerencsére elhúztuk kicsit, kb 1 órát ott voltunk.

   Törlés
 2. Volt néhány eset, hogy megjártuk, mert olyan nap mentünk, ami ünnep vagy szünnap volt, mármint melóhelyen - így sokkal többen voltak, mint máskor egy sima nap... ezt megjegyeztem egy életre, szóval ha valamit szeretnénk megnézni, akkor inkább veszek ki egy szabit, és hétköznap szépen elmegyünk - gyereknek szokott lenni szünet akkor, amikor más iskolákban van tanítás, szóval inkább ezt kihasználjuk... Mucusnak is ilyen táskája van :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése