Ezeket a képeket

a férjemnek csináltam gyorsan még tegnap délután, hogy egy kis zöldet lásson , de megmutatom most így áll a kert. Még sehogy :)

Ha minden jól megy, akkor idén tavasszal elkészül a kerti tó a napozóágyak mögött. Egy része már ki van ásva.

Tele lesz virággal csak süssön többet a nap

Hát nem ott kell neki mászkálni, ahol nem szabad? :)

A gyömölcsös. A málna a képen elől  még tisztításra vár

A gyümölcsösből nézve

Aki mindenbe beleüti az orrocskáját :)

Az egész utcai kerítés elbontásra kerül és helyette elektromos tolókapu lesz, deszkázva.

A teraszra is ráfér még a díszítés, virágok átültetése, még több virág és apró kiegészítők

Megjegyzések

 1. Jó kis körkép. Munka nálunk is van rengeteg, de én örülök annyak, hogy nagy munkákat tudtunk le, vagy kezdtünk el a hétvégén. Valahogy megnyugtat, hogy a dolgok újra lendületbe jönnek.

  VálaszTörlés
 2. A férjem április 10 körül jön haza, addig nálunk csak apróságok készülnek, amit én is megtudok csinálni. A nagyja még várat magára, a kaput iparosok csinálják, a tavat a férjem és meg sok nézegetéssel besegítek :) :) Na jó, a kerti tó növénnyel való beültetését együtt csináljuk majd. Gyümölcsfát ősszel szoktunk ültetni, de tavaly csak kettőt engedtem már, így is közel 40 fa van, 12 éve minden évben ültetünk szerintem egy darabig elég :D

  VálaszTörlés
 3. Teljesen más kinézetű minden, mint nálunk, DE mégis tökegyforma - olyan nyugodt-otthonos-vidékies-pontmintnálunk-pontmintnálatok... :) Szóval dettó.

  VálaszTörlés
 4. A kiskutya nagyon szép lett:) Hallod jó nagy ez a porta, itt tényleg lesz mit csinálni mindig, akkor is ha már minden kész:)... ki metszi azt a sok fát? Mert nálunk abból lett elege Gy-nak:) Mi is tettünk vettünk a hétvégén, nagyon jó volt, ebben a szép időben!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése