Ma még egy

utolsó munkanap és aztán hat nap szünet. Huh, de jó lesz és ráadásul jó időt is mondanak. Sok sok kinti dolgot tervezünk. Kiskorú talán egy két nap mamázik is, úgy hogy remélhetőleg jól fog telni a tavaszi szünet. Ma bevásárolok és utána pihenés.

Végre eljutottam futni! Hát mit mondjak? Rettenetesen szenvedtem, elölről kell kezdenem mindent jól elszúrtam ezt a dolgot a 3 hónapnyi semmittevéssel. :/ Na de sebaj, végre megint van kedvem csinálni és végre a hétvégétől óra átállítás, így tovább lesz világos és akár mehetek majd késő délután is, ha már itthon leszek. Bár jobban szeretek reggelente, úgy hogy ha megtudom oldani, akkor persze reggel korán fogok menni, de ha nem jó lesz majd később is. Csak ne adjam fel. Nem.

Sok újat nem tudok írni, gyorsan mennek a napok. De komolyan, mintha az utóbbi egy két éve pillanatok alatt elszaladt volna. Mióta a gyerek felső tagozatos lett a suliban úgy érzem egy nap a felére csökkent. 

Szép napot mindenkinek.


Megjegyzések

  1. Olvasd el Murakami Haruki Miről beszáélek, amikor a futásról beszélek c.könyvét. Hidd el, jókat ír,még annak is , aki nem fut.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néztem már a könyvét, tervben is van. Sajnos picit több mint két év munkáját kell vissza építeni, de megcsinálom azért is. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése