Ma reggel még

borús időre ébredtünk, de délelőtt 10 után már ragyogó napsütés lett és egyre melegebbé vált az idő. Gyorsan össze is kaptuk magunkat és az utolsó láblógatós napra kitaláltunk egy nagyobb kirándulást. Beültünk a kocsiba és először elmentünk Sikondára, ahol megebédeltünk majd egy jó nagyot sétáltunk a tó partján. Séta után visszamentünk Pécsre, először fagyiztunk és nagyon finom házi limonádét ittunk a város egyik kiülős cukrászdájában,  mert időközben már 23 fokra melegedett az idő. Ezután egy jó nagy kört tettünk Pécs belvárosában.  Szép nap volt, amivel lezártuk ezt a tavaszi szünetet és nagyon sajnáljuk, hogy már vége is nagyon gyorsan elteltek a napok.  Pár kép a mai napról.

Sikondai tó

Megjegyzések

 1. Aranyos fiúcskád van, azt hiszem, szép lelke van :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, hogy ezt írod, mert sokan mondják ezt!! A legnagyobb baj, hogy évek óta küzdünk azért, hogy ezt ne tudják szétrombolni pl. (sajnos) az iskolában. Sajnos, hogy ezt kell írnom, de pont azért, amilyen kis finom és érzékeny és nagyon nagy szívű, ezért volt párszor konfliktusunk egy két olyan tanárral, akik beakarták törni és "kockát" csinálni belőle. :(

   Törlés
 2. Valóban nagyon helyes fiatalember, írnám, hogy szééép, de az milyne lenne már:) Szóval helyes és milyen jó fej, hogy hagyja magát még fényképezni!!!

  VálaszTörlés
 3. Annyira szép ez a gyerök! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése