Végül is

tegnap nem volt a gyerek suliban. Csak délutánra lett jobban, de hála nem lett lázas sem és a hasmenésen és egy fél napos hasfájáson kívül nincs semmi. Remélem ma már úgy kel fel fél hétkor, hogy nem kell itthon maradnia. Hatan hiányoznak az osztályból a mellette ülő kislány pedig egy nappal Kiskorú előtt dőlt ki, úgy hogy lehet tőle kapott el valamit. 

Ma már péntek, el sem hiszem jön a hosszú hétvége!! Mit mondjak, nem tervezek semmit inkább, mert tegnap délután már megint elkezdett esni az eső, estére meg már zuhogott, úgy hogy kapja be  elegem van az időjárásból, majd lesz ami lesz és kész. A kutyust mindenesetre én akkor is elviszem már fodrászhoz, ha piros hó fog esni, mert már lassan elveszti a kutya formáját. 

A blogokon látom, hogy már mindenki nagyon kint akar lenni, van aki kipakolta a teraszra a kerti garnitúrát asztalt, székeket, fotelokat, van aki már kertészkedik, ültet, virághagymákat dugdos el. Mindenkinek elege van a rossz időből. 

Én meg megyek is, kerteket nézek pinteresten, ötleteket lopok innen onnan. Idén leginkább kint kellene tenni venni, rendezkedni.


Megjegyzések

 1. Mucus is full náthás megint, és a héten 24-ből tízen jártak suliba.....
  Jobbulást nektek!
  és szervezzünk tüntetést a tavaszért! :) na jó, alakítsunk klubbot.... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az előbb hívott a gyerek, hogy azt mondta az ofő, hogy biztos szimulált és hogy nem fogadja el az orvos által írt igazolást és hogy 6 igazolatlan órát fog kapni. Szerinted?? Kezd nagyon elegem lenni, de tényleg! Tegnap az orvos mondta, hogy egy napot, a mait még maradjon otthon biztos ami biztos, de mondtam ha jobban lesz elengedem suliba, mert nem akarom, hogy lemaradjon, erre ezt mondja????? Ezek szerint jobb, ha a gyerek több napot lóg, mintha becsületesen elmegy iskolába. Ne tudd meg mekkora a fejem!!!!

   Törlés
 2. Az ofő kicsit nagyon hülye lehet:( Leilának is ment a hasa tegnap du, de ráfogtam a fornettire, mert csak azt evett tegnap és egyszerre ette meg az uzsonnáját és a tízóraiját, de most már tudom, hogy vírus.... Reggel elment suliba, de már nem fájt a hasa és nem is ment, kopp kopp, azért "begyógyszereztem" széntabletta, probio ,tasectan, (nospa a tolltartóba )..., de őszintén nem volt kedvem megint orvoshoz menni, már a hócipőm tele van vele, hogy folyton beteg valaki. off. küldj egy másik email címet, mert én láto, hgy nyitott még a citromailre küldött meghívód, lehet,hogy azt szereti valamiért a blogspot...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát a másik is citromail. :/ kotama@citromail.hu De a blogot a kovtamával csináltam. Nem tudom miért nem engedi, Krikszinél is ez volt egy darabig, aztán a végén még is csak sikerült. :)

   Törlés

Megjegyzés küldése