Ma reggelre

természetesen tényleg eljött az ősz (blööööööööááááááááá) én meg korán keltem. Hét óra óta fent vagyok, blogokat olvastam, pár perccel ezelőtt rakták fel az új bejegyzéseket, látom más sem tud aludni. Mindjárt iszom még egy kávét, a család még alszik (lécci, lécci aludjanak még egy órát legalább :D ) én meg várom a reggeli kertes műsorokat a Spektrum Home csatornán. Jó, hogy tegnap befűtöttünk olyan jó így reggel melegben felkelni most. 
Ha megittam a kávét, elindítom a mosogatógépet aztán nekiállok a töltött káposztának. A tegnapi lájtos ebéd után ma ezt kért a család. Még jó, hogy tegnapról maradt ez az, én valahogy nem kívánom a nehéz ebédet. Még is csak venni kellett volna spárgát a boltban az előbb olvastam egy spárgás quiche receptet és megtetszett. No mindegy, majd holnap megnézem, addig meg kiváltom valami más zöldséggel. Van itthon padlizsán. 
Citromos kevert sütit fogok sütni barátnőméknek, meggyel megszórva. Ezt akartam tegnap, de a meleg miatt maradt inkább a fagyizás. 
Holnap Kiskorúnak jó napja lesz, papírgyűjtés, úgy hogy tanulni nagyon nem kell most. Rövidített órák lesznek. Nincs is kedvem most ezzel nyúzni, amúgy is ügyes volt pénteken három ötössel jött haza. És végre hallgat rám, mert természetből négyest kapott volna, ha nem szól hogy a tanár olyat is aláhúzott, ami jó volt, így persze ötös lett. Ezt mondom a gyereknek már hónapok óta, miután volt, hogy én is észrevettem más dolgozatnál, hogy rosszul adták össze vagy igen is a gyerek jól írta, hogy szólni kell, mert lehet éppen ezen az egy jegyen múlik a félévi vagy az év végi jegy. Tessék kiállni az igazunkért és kész. Mondjuk úgy elég nehéz lehet, ha (gyerek mesélte) osztályfőnöki órán, miután az egyik fiú vette a bátorságot felállt és megkérdezte a tanárt, hogy szerinte az normális dolog e, hogy ennyire rondán beszélnek a gyerekekkel az iskolában? És a tanár reakciója meg az volt, hogy mit képzel magáról, hogy meri bírálnia a saját tanárát? WTF?????? Egyébként az én csendes gyerekem mostanában hajmeresztő dolgokat mesél a sulis dolgokról. Erről ennyit, nem húzom fel magam, várom az év végét, legyen már vége! 

Na megyek, elkezdem a napot. :)

Megjegyzések