Én próbálom kihozni

ebből a napok óta esős és hideg időből a legjobbat tényleg. De nem megy. Mert: hideg az orrom, a kezem és a lábamon az összes ujjam. És már május közepe van, de esténként még minden második nap befűtünk. Ja és még azért sem bírom, mert erről az időről az ősz jut eszembe, ami már a második kedvenc évszakom - az első a tavasz fél úton a nyár felé lenne, ha lenne már - és az őszről meg a forró tea vagy forró csoki, egy jó könyv és egy meleg takaró jut eszembe,  amibe most otthon beburkolóznék és fognám az izgalmas könyvemet, amit most olvasok - EZT -  és olvasnék. És akkor nem érdekelne, hogy jelen pillanatban IS szakad az eső és a félig kiásott kapu helyén pedig vizes árkon keresztül lehet bemenni a házba, mert a tegnap szépen kiásott rész már majdnem tele van. Mint a régi filmekben a kastélyok előtt, úgy vagyunk mi is. 
Szóval a könyv a takaró és a forró italok helyett még itt ülök és igazán, teljes erőbedobással, próbálok valahogy dolgozni és túlélni. Nyüsszzzz.....

Megjegyzések

  1. 9Tegnap fent nálunk fűtés nélkül 23 fok volt, lent meg 20 körül (lent lakunk...), brrr... délben begyújtottam, hogy délutánra-estére körbekeringesse a rendszer a meleget, mert nem bírtam volna el még egy hideg estét.... Ahogy most kinézek, az ég alját kéknek látom, hátha van remény :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt más süt szépen. Állítólag ma ilyen lesz. Bárcsak.

      Törlés

Megjegyzés küldése