Ugrás a fő tartalomra

Hát szóval most

ilyeneken gondolkodom.
Mondjuk ez első az nagyon nagy változtatás lenne. Pénteken lesz az esemény. :D  Addig majd eldöntöm.

Megjegyzések

 1. Első, második, negyedik... nekem. :-)
  Majd kiderül, neked melyik is... :-)

  VálaszTörlés
 2. Nyárra praktikus a váltás. És jó kis frizurák. Szerintem mindegyik. Hajrá! ;-)

  VálaszTörlés
 3. Első, második... valami hasonlón gondolkodom én is :-) mutasd meg melyik lesz a kiválasztott!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó mindegyik frizura, van miből válogatnod.)Majd kérünk fotót, hogy milyen csinos frizurád lett.)
  Nekem egyébként az első jön be a legjobban.

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Nekem is hasonló a hajam mint a képeken.Nagyon szeretem.
  Második,negyedik és az ötödik nagyon tetszik.
  Biztos szép és jó lesz.Egyszerű kezelni,mégis nőcis tudsz maradni.

  VálaszTörlés
 7. Még gondolkodom :) Az első nagy váltás, mert most már vállam alá ér a hajam, de nem szeretem, meleg, futáshoz sem jó és általában már lófarokban lóg csak a fejemen. Hátul mindenképpen rövid lesz az tuti. :)

  VálaszTörlés
 8. Óh, ezek nagyon tetszenek nekem is, de aztán soha nem léptem meg ilyet, mert lusta vagyok szárítani, és a hullámok miatt nem állna így soha. Kíváncsi vagyok, melyiket választod. :-)

  VálaszTörlés
 9. Első, második, harmadik tetszik nagyon! :). Nekem spec nincs ilyen jó minsőségű hajam, ami ezekhez kellene :(, szóval nem is gondolkodhatom rajta.
  Hajrá! :), én is kíváncsi vagyok rád majd!
  Spec én most növesztem, meglátom, meddig.

  VálaszTörlés
 10. Mind nagyon jó. Én tavaly vágattam le a második negyedikhez hasonlóra, most növesztem vissza. Engem zavart, hogy semmit sem tudtam vele csinálni, se összefogni, se semmi, csak úgy volt. Most az a nem jó, hogy még nem elég hosszú... :))
  Nagyon kíváncsi vagyok melyiket választod, mindenképpen mutasd meg!!!!!
  muzlidetti

  VálaszTörlés
 11. Nekem is tetszik mind, de valahogy úgy érzem mint muzlidetti:) Az én hajam nagyon rövid 4-6 cm, ha egyszer egy reggelre akkora lenne, hogy összecopfozhatnám, sosem vágatnám le többet. Így viszont marad ekkora, mert az átmeneti állapothoz ami a növesztéssel jár, semmi türelmem nincs.

  VálaszTörlés
 12. Az enyém olyan most mint a második :) Kb. 1 hete. Nagyon tuti, nagyon szeretem. Már túl hosszú volt, és az utóbbi 10 évben a hosszúból baromira elegem lett.
  Szóval csak hajrá, biztos nagyon jó lesz! Majd muti képet! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Azért csak

elkészült lassan a pergola. A tetején ideiglenesen napvitorla van amíg nem döntjük el mi legyen. Bár nekem tetszik így is, olyan hangulatos és a valóságban nem ilyen narancssárga, hanem inkább rozsdabarna, szóval van benne valami tengerparti hangulat, úgy hogy lehet marad ez még évekig. Remélem ha vihar jön az se teszi tönkre, elég masszív anyagból van.  Szeretnék pár virágládát a korlátra és felakasztani rá körbe valami futót, aztán jó lenne bele egy jó kerti garnitúra, amin akár még enni is lehetne vagy legalább is kávézni meg lepakolni könyvet, valami harapnivalót ezt azt, de elnézve az árakat valószínű már csak jövőre lesz. Addig tökéletesen megfelelnek a napozóágyak.  Az olvasáshoz még jobb is. :) Hamarosan kinyílik előtte a nyári orgona, ami idén egész nagyra megnőtt és ha így folytatja nyár közepére hatalmas bokor lesz, jövőre meg még nagyobb, nagyon szeretem. Nekünk lila színű virágokat hoz majd, de szeretnék ebből másik színűt is, úgy hogy mindenképpen szerzek majd még be be…

Beléptünk a nyár

kapuján, már június eleje van egy igazán forró nap. Túlságosan is. A telefonom rezgésére ébredtem a hangját levettem előző este mielőtt lefeküdtem volna, mert tudtam, hogy ma (tegnap is) korán kelek. Álmosan nyomtam ki és dőltem vissza. Nem, még sem. Én ma megint ötkor fogok kelni???  Csak még egy picit, egy fél órát.....Nem akarok felkelni. Hát hülye vagyok én?? Fáj mindenem. A lábam, a hátam, valószínű rosszul feküdtem egész éjjel, talán kitekeredve. Eszembe jut a könyv, amit most fejeztem be pár napja, Lubics Szilvi írta. Annyira inspiráló volt, faltam az oldalakat. Na jó, felkelek. Megiszom a kávémat és aztán majd meglátom. Ha nem megy, nem megy. Lassan készítem el, most még annak is örülök, hogy a gép komótosan darál, melegít, majd nézem, ahogy szép sugárban folyik a frissen készített illatos kávé a poharamba. Mostanában mandula vagy mogyoró tejjel iszom vagy ebből készítek magamnak jeges kávét vagy éppen a smoothiemba rakok belőle. Évek óta nem iszom tejet, mert bármennyire is …

Hatalmas viharral érkezett

hozzánk a lehűlés tegnap este. Jól meg is ijedtem, szinte egyfolytában dörgött és villámlott és annyira fújt a szél, hogy azt vártam mikor fog ránk szakadni a tető. Nagyon örülök - csak ennek az egynek - hogy a szomszédban a fiatal házaspár (tudjátok, akik elzavarták az öreg nénit, aki a lány nagymamája volt és ráíratta szegény jó előre a kis házat) kivágatta a hatalmas fenyőfát, ami közvetlenül a házunk háta mögött volt kb. másfél méterre. A nagy világvégét megúsztuk, pár ág tört le egy bokorról, de se a napvitorlának, se a napernyőknek nem lett bajuk és úgy összességében semminek. Reggel fél ötkor keltem, mert futni akartam végre a hűvös időben, de sajnos nem jött össze. Az eső nem zavart volna cseppet sem, de olyan mennydörgés és villámlás volt megint, hogy nem kockáztattam. Hogy mit fogunk ma csinálni nem tudom (én éppen vöröslencse krémlevest Fördős Zé módra, recept ITT)  egyfolytában esik az eső, most már csendesen, de kint nem lehet lenni, kedvünk meg nincs menni sehova, holna…