Így állunk most


Ugyan még nem teljesen kész, mert hiányoznak az oszlopok tetejéről a fedlapok és az egész burkolása, de azért megmutatom meddig jutottunk.

Előtte utána képek.

Az az igazság, hogy bár ezer éves volt az egész , de én szerettem amikor tavasztól őszig a régi kerítésre felfutottak a virágok és minden csupa színes volt.

A tujákat napokon belül kivágjuk, helyükre levendulák és fehér rózsák kerülnek a tervek szerint


Így állunk most. A kerítés elé sok sok levendulát, esetleg valamilyen alacsony, sétány rózsát fogok rakni. Még hiányoznak az oszlopok tetejéről a fedlapok és az egésznek a burkolása, de haladunk. :)

Végre nem lát be senki. A kiskapu is cserélve lesz.
 
 Hát így. Szombaton folytatjuk, jönnek az elektromos részt bekötni, programozni. Aztán végre nekiállhatok kint a kertnek! Nem lesz útban semmi sóder, építőanyag, deszka. :)

Megjegyzések

 1. Nagggyon jó lett! mondjuk én is nagyon sajnáltam volna a régi, de növényekkel telefuttatott kerítést (hátul valahol nem maradt egy rész ebből?) . Eddig teljesen téglából rakott kerítésoszlopokban gondolkodtam, de most ezt látva, lehet, mégis egyszerűbb és elfogadható is ez a blokkos oszlop...hm... és a kerítésleceket, a fákat, azt rendeltétek méretre, vagy hogy? és a férjed szerelte fel?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen én is bontott téglákról álmodoztam, de iszonyat sokba került volna. :( Mindent a férjem csinált az alap kiásásától az építésig. Megvette az anyagokat és ő vágta hegesztette méretre, ő formázta és festette. Egyedül a kapunak a tartó szerkezetét nem ő gyártotta, azt rendeltük, mert erre kerül a motor és ott milliméterre tökéletesnek kell lennie. Szombaton szerelik fel rá a nyitószerkezetet.

   Törlés
  2. Ja, de egyébként ebből a sok virágból és bokorból vittünk be sokat és hátra is a hátsó kerthez. De van ami sajnos már nem maradt meg :(

   Törlés
 2. Nagyon komoly és szép kerítés:) Gyönyörű lesz majd a levendulával!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon komoly és szép kerítés:) Gyönyörű lesz majd a levendulával!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! tetszett a régi virágos kerités is - de igy sokkal intimebb, hogy nem látnak be... Ügyes a férjed :-)

  VálaszTörlés
 5. De szép!!!! Gratula!!!! :)
  muzli

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett, ismét gratulálok a férjednek. A levendulák emelik majd a szépségét, jók lesznek együtt. Jól kitaláltad.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése