Napi hírmondó

A britek meglépték amire senki? sem számított. :/  Olvasom a híreket, hogy olyan mondatok röpködnek ott, hogy itt a szabadság és a függetlenség. Hát nem tudom. Nekem az nem lenne már szabadság, hogy ismét lenne országhatár, hogy nem érkeznének esetleg azok a megszokott áruk az országba, amelyek eddig igen, hogy megint kelleni fog az útlevél, hogy nincs szabad munkaerő piac, hogy a gyerekem ne menjen el máshova csak úgy tanulni...nem tudom rengeteg dolgot fel lehetne még sorolni. Kiváncsi vagyok a folytatásra csak valahogy nem tudok pozitív lenni ebben a dologban. 

Más.

Ma dolgozom utoljára, hétfőn már nyaralás! Valahogy most nem érzem, hogy várnám de majd persze biztos lesz olyanom, ha ott leszünk. Hétvégén bepakolunk a kocsiba - remélem a családom nem gondolja azt, mint minden évben, hogy megint a fél házat kell vinnünk - és hétfőn reggel indulunk is. Nekem a legfontosabb az olvasóm és a futós cuccom. Utóbbi főleg, mert a Balaton partján akarok visszakattanni a futásra végleg. Most csak futkosom. :) Semmi főzés, semmi takarítás, semmi semmi....csak pihenés. Ha odaérünk reggelinek valót szoktunk vásárolni, üdítőt, berakjuk a hűtőbe és onnantól kezdve ezzel nem kell foglalkozni. Ebédelni igazán nem szoktunk, inkább egy késői vacsi fér bele mindig a programba, de ez nem is baj. Van kedvenc éttermünk, oda biztosan megyünk és van olyan, amit nem rég ajánlottak azt is kipróbáljuk. Ezen kívül ezernyi óra fürdés a gyereknek. Most már naponta kétszer kérdezi mikor indulunk. :)

Más.

Alig várom, hogy hazaérjek és bemásszak a medencébe a gyerekkel együtt. Férjem dolgozik éppen. Nagyon meleg lett. Vettem reggel jégkrémeket, kiülünk a kertbe hátra a diófa alá és kanalazni fogunk. :)  Azért ez már nekem is sok és egyáltalán nem bánom, hogy hétfőre lehűlést mondanak. Keddtől meg amúgy is megint napot. A Balaton meg már úgy is meleg egy lehűléstől nem lesz hideg a víz.
A munkámat befejeztem, akiknek ki kellett osztanom dolgokat megkapták. Legközelebb majd Júliusban jövök a dolgozómba. :)

Megjegyzések

 1. Jó pihenésst! :) merre is mentek, meg szabad kérdezni?

  VálaszTörlés
 2. Köszi csajok :) Balatonfenyes van egy apartman ahova már 10 éve rendszeresen visszajárunk. A parttól 50 méterre, lehet a kutyust vinni, udvar is van. Nagyon szeretjük. :)

  VálaszTörlés
 3. Érezzétek magatokat jól! :-)

  VálaszTörlés
 4. Már ott is vagytok, de jó nektek, szép hetet!!!:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése