Az egyik legkedvesebb külföldi

blogom Ree Drummond blogja. Ő egy cowboy felesége, Ladd Drumonddé és egy ranchon élnek. Négy gyereket nevelnek.

csak úgy árad belőle a nőiesség, gyönyörű nő
 
A család , fotó: google

Véletlenül találkoztak, de első pillantásra szerelem volt az övék. Életének erről a szakaszáról könyvében olvastam.:


A könyv jó volt - már ajánlottam is - nyári olvasmány az ismerkedésről, randikról, pici részletek a helyről, ahol elkezdték közös életüket, de engem leginkább a folytatás érdekelt volna. A mindennapi életük, a vidéki életbe beletanulás - hiszen ő egy városi lány, aki a jogi egyetemre készült, mikor megismerkedett leendő férjével- és minden ami ezzel jár. Szóval én teljesen eltudnám képzelni, ha lenne folytatása könyvnek. (vajon van? vagy tényleg nincs? )
Ezért is örültem annyira, hogy ráakadtam a blogjára - már régen, de még nem írtam róla - és azóta rendszeresen követem őt. Itt lehet olvasni a házuk átépítéséről, a farmról a mindennapjaikról, állatokról, főzésről, gyerekekről. (amikről egy másik könyvben szerettem volna olvasni) Nagyon szórakoztató az egész. Láthatunk képeket is és hát jaj...na, gyönyörű helyen élnek.képek:http://thepioneerwoman.com

Nagyon okosan ragadta meg a lehetőséget, hogy megismerjék, hogy hasznot húzzon a blogjából. Ma már csak ebből él és nagyon ügyesen csinálja. Sorban jelennek meg szakácskönyvei (a teljesség igénye nélkül pár kép), amelyek borítói éppen olyan színesek, harsányak mint ahogy én elképzelem őt:


képek:http://thepioneerwoman.com

 youtube csatornán főzőműsora van és lakberendezési tárgyakat is árul:


képek: http://thepioneerwoman.com


és sok minden egyéb dolgot a nevével ellátva, amik a blogján is láthatók. 


Ree 2006-ban kezdett el blogolni és hihetetlen, de 2011-ben elérte a 23 millió oldalletöltést és a havi 4,4 millió látogatót. Nem csoda, hogy blogja több éven át elnyerte az év blogja címet.

Állítólag 2010-ben a Columbia Pictures megszerezte a jogot, hogy filmre vigyék életét és a főszerepre Reese Witherspoont kérték fel. Hát jó lenne, ha igaz lenne, mert egy szuper forgatókönyvvel szerintem is klassz filmet lehetne a történetből készíteni.

Nézzétek meg a blogját, aki szereti a vidéki életet az biztosan többször benéz majd hozzá. Szellemesen megírt, szép képekkel tarkított és nem utolsó sorban jó kis recepteket lehet találni ott, valamint még rendelni is lehet tőle.

Megjegyzések

 1. Már régebben (2012. március 13., kedd) ajánlottam ezt a könyvet ( http://evaoldala13.blogspot.hu/2012/03/konyv-ajanlo.html ) és régóta fent vagyok az oldalán...a mai napig is követem a fészen és a blogján... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is már ezer éve. Nem tudom miért csak most írok róla? Talán mert a könyves polcot poroltam és akkor jutott eszembe. :D :D

   Törlés
 2. Ügyes nőci, ez amerika tényleg... A könyv viszont iszonyatos volt, nem tudtam elolvasni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát én is kétszer álltam neki, másodszorra kedveltem meg. :)

   Törlés
  2. A könyv nagyon jó volt szinte 2 nap alatt faltam fel...

   Törlés
  3. Oké tami, akkor lehet,hogy majd rászánom magam még egyszer:)

   Törlés
 3. Köszi,hogy írtál róla! csak kicsit ilyenkor belefájdul a szívem,hogy jó lenne CSAK azt csinálni, ami teljesen leköt.de gályázni kell. Végülis jó így,csak túl sok a napi 8 és a plussz óra,amíg hazaér az ember.És ez a hölgy is megdolgozik keményen mindenért.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése