Egy elegáns

polgári lakás, ami nagyon nagyon tetszik nekem. Annak ellenére, hogy semmi öreg, semmi vidéki, semmi angol vagy franciás nincs benne. Egy gyerekkori barátnőmék lakására emlékeztet, ami bár nem ezekben a színekben játszott, de elrendezése, hatalmas szobái és konyhája hasonló volt. Hú mennyire irigyeltem azokat a meleg bordós, bársonyos szőnyegeket és függönyöket a régi falvédőket, masszív mély diószínű bútorokat a hatalmas belmagasságot, ahol karácsonykor legalább három méteres fenyőfa állt. Mindennek olyan régies és nagypolgári kinézete volt, amilyeneket annak idején a régi magyar filmekben láttam.
Forrás

Megjegyzések

  1. Mivel éppen /újra/ lakberendezek, ráadásul egy 35m2-es szobában, én is napok óta agyalok azon, milyen színhatásra törekedjem. Abszolúte hajlok most a mélypiros, már inkább bordó, kék színű kiegészítők felé, mert az új bútor vanília színű, az ülőgarnitúra krém, így fel kell dobni valami erős színnel. Játszik még a zöld, de az a másik szobában is megvan és nem szeretnék két egyforma teret. Ez a ház nagyon tetszik nekem is.

    VálaszTörlés
  2. Egyébbként a szőnyegek az abszolút kedvenceim ebben a házban. Nem tudom, én hol fogok egy megfizethető darabot találni...

    VálaszTörlés
  3. Tágas szellős, nincs túlzsúfolva...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése