Olyan jó

hogy ha akarok, akkor reggel kilencig alszom, ha pedig nem akkor korán felkelhetek , csendben kávézhatom - most szigorúan csak 2in1 kávét, attól nem fáj a gyomrom kopp kopp - és olvashatom a kedvenc blogjaimat. Bár mostanában ritkábban és kevesebben írtok új "oldalakat" hát még tart a nyár, mindenki családozik és nyaral, kihasználja még ezt a pár hetet, gondolom.

Mi is elvagyunk itthon, tegnap elvittem Kiskorút az új hobbijának hódolni. Már nem kapok infarktust, egész ügyes.

Úgy itthon maradnék még vele, sokat. Lassan már mindenhonnan bekúszik az iskola szele, pfúúúú de nem várom. Már most lehet olvasni rémisztő dolgokat, nincs könyv, szar a könyv, nem tudni mit és miből tanulnak.....agyrém. Na jó, hagyjuk is ezt! Még van idő erre.....pár hét. Tervben van még  pár elintézendő dolog is, lehet elmegyünk körülnézni pár boltba, melegítő és tornacipő beszerzése a cél elsősorban.

A kertben most minden rendben, szépen haladok. Elkezdtek hullani a falevelek. Nem tudom, hogy ez már a nyár végét jelzi vagy csak mert már hűvösek az éjszakák, de valami van a levegőben.

Mára nem terveztünk semmit, ebédre pizza lesz, aztán kifekszünk a kertbe, olvasunk, megdögönyözzük a kutyát és csak úgy leszünk.  Reggel mozi műsort néztem, semmi. :/  Hát így.

 


Megjegyzések

 1. Nagyon ügyes a fia, már egykézzel is tud menni, ehhez azért kell rendesen erő.)
  Én is kiszoktam menni nézni, néha kutyákkal is, jó nézni milyen ügyesen siklanak, na és a víz...))

  VálaszTörlés
 2. bocs a d betű lemaradt, nem akartalak magázni.)))DDD
  fia = fiad

  VálaszTörlés
 3. Én a Rossz anyákat tervezem megnézni a moziban a hétvégén :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése