Ezek mennyire

tetszenek nekem. És nekünk van egy pontosan ilyen nagy és hosszú, kihasználatlan falunk, ahol a gyerek ágya van. Beindult a vezérhangya. Úgy hogy most olyan képeket, inspirációkat gyűjtök, amelyeken már kicsit felnőttesebb a gyerkőc szoba, kicsit komolyabb. 
A férjem pedig hazaérkezett és tele van tervekkel. Szerintem rásegítek. :)


 

pinterest


Megjegyzések

  1. Már csak mosolygok, hogy nagyjából ugyanazon témák foglalkoztatnak...( Mucus szobáját nézegetem, hogyan lehetne jobban "kuckósítani".) Nemtom, nekem "mániám", hogy egy ágy legyen sarokban, vagy bútor mellett, mert akkor olyan kis kuckós-bújós helye van. Az ablakkal van gondom, földigérő függöny van, tehát nem lehet "betolni" alá, meg amúgy is, valahoyg nehéz elképzelnem közvetlenül az ablak alatt egy ágyat - vagy? (asszem itt is van egy olyan kép)

    VálaszTörlés
  2. Igen az jó lenne nálunk is, mármint hogy sarokban ágy de sajna a szoba olyan, hogy kivitelezhetetlen. Illetve én nem akarom, mert az a sarok elég hideg télen. A másik falnál meg az íróasztala van és a másik sarokban meg egy két szárnyú szekrény. Szóval nem tudom, vacillálok, keresgélek még. Jelen pillanatban a mostani ágyán még háttámla is van, amit pont azért választott, mert párnákat lehet oda rakni és attól kuckós. Viszont akkor kb. csak úgy lehet a falhoz rakni, hogy a támla ott legyen. Szerintem érthetetlen amit írtam, de az biztos, hogy elég bonyolult az egész szoba :/ :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése