Igazi ősz van már

Határozottan hideg lett, most már minden nap befűtünk és jó a cserépkályha melletti ülőgarnitúra sarkában kucorodni és olvasgatni vagy most éppen a kedvenc sorozatomból egy részt megnézni esténként. Viktória királynő életét nézem időnként, de tegnap olvastam, hogy Erzsébetről is készítettek egyet. Oda vagyok a királyi családról szóló történetekért, ő érte meg különösen ezért örültem, hogy végre kicsit talán többet megtudunk róla, remélhetőleg hiteles is lesz.
Tegnap délután rendet raktam a lakásban, férjem végre befejezte a fürdőnket, mert ott még elmaradt néhány helyen a glettelés és a festés, mikor átalakítottuk azt is, de most már végre az is készen van. A konyhában elkészült teljesen a konyhaszekrényünk is (majd csinálok képet) úgy hogy végre eltudtam pakolni a dolgaimat viszont már most látom, hogy pár cucc mehet dobozba, mert nem használjuk csak ilyenkor kerül az ember kezébe mikor pakol ide oda. 
Kiskorúval együtt takarítottuk a szobáját (addig sem kellett könyvet a kezébe venni, muhaha:D) aztán a hálót is összerántottam kicsit. 
Főztem a fiúknak chilis babot, egyik nagy kedvencük. Úgy hogy mára még van abból ebéd a férjemnek, ha hazaérünk a munkából nem kell főznöm.
Itthon árválkodik egy sütőtök szerintem este megsütöm, dióval és mézzel a tetején. 
Ma már szerintem én is kabátban indulok el itthonról, tegnap még vastag kötött kardigánt húztam reggel. És felteszek valami színes őszi sálat is. Végre mindjárt hétvége, ma a suliban ünnepély lesz, holnap meg moziba megy a gyerek, angolul néznek meg valami filmet ez egy tanév alatt kb. 2-3 alkalommal van az ő angolos csoportjuknak. Kellemeset a hasznossal elven működik a dolog és mit ne mondjak nagyon élvezi.
Ma pedig megnyílik Pécsen is a Pepco, hurrááá van öröm mert kiváncsi vagyok vajon tényleg olyan jó, mint ahogy sok ismerősöm mondta és a csajok a blogokban írják. Lehet szombaton bekukkantok oda is.
Hát így.Megjegyzések

 1. Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de ez az esős idő engem totál lehangol. Lucám se szereti, fekszünk egész nap. :(
  Annyira jó, hogy a gyerkőcnek ilyen jól megy az angol. Én nagyon sokat szenvedtem, mire 23 évesen lenyelvvizsgáztam. Elhanyagoltam és meg is lett az eredménye.
  A Pepco nekem is tetszik, néha jó ott barangolni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt nem esik már két napja, utálom azt én is. Néha jó csak úgy feküdni, kismamáknak meg különösen :) Igen, az angolnak én is nagyon örülök mindig azt mondom neki, ha egy nyelvet megtanul övé lehet a világ, szerintem ez igy van. :) Hétvégén meglesem a Pepcot.:)

   Törlés
 2. Én is szeretek kuckózni, de a körülményeink nem annyira alkalmasak rá, ritkán van annyira nyugodt légkör itthon, hogy ráérősen kuckózhassak. De majd ha nőnek a fiúk, biztos visszasírom még ezt a nyüzsis időszakot...
  A Pepco-val kapcsolatosan nekem vegyesek az érzelmeim. Döbbenetes árakat látok néha (jó, nem voltam túl sokszor arrafelé, hogy teljesen hiteles legyen, amit írok), és vannak nagyon jó dolgok, ugyanakkor meg vannak a ruhaneműk között olyanok, amik szerintem köszönőviszonyban nincsenek a pamuttal, legalábbis érzetre és tapintásra. És a méret sem mindig stimmel... Magamnak még nem láttam soha semmit, amire ráugrottam volna. De igen, összességében megéri általában bemenni. Az egyik legelső az országban itt nyílt a Sparunk mellett, amit azóta sem értek, hogy sikerült nekik (mármint nem annyira frekventált a hely, de látom, ahogy a Pepco-őrület elkapta az embereke körülöttem - első alkalommal én is sokat költöttem :D).
  Kíváncsi vagyok a beszámolódra!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése