Ma olyan semmilyen

nap van. Valahogy így délutánra leamortizálódtam teljesen. Pedig olyan szép az idő 18 fok van és kint is voltunk, meg most már lehet kimenni egészen a szántóföldünk végére kutyástól és hagyni, hogy szaladgáljon nem kell félni, hogy elkóborol a pincékhez és az erdőbe, ami már a telkünk végétől kezdődik. Mind a fél hektárt sikerült elkeríteni, végre nem jönnek be az őzek, vaddisznók és nem csinálnak kárt. Nagyon jó, hogy vannak már nagy és erős akácfáink most két napja azt vágja a férjem, jövő télen már ezekkel fűtünk. Kár, hogy nem akkor kezdtük el ültetni őket, mikor ideköltöztünk 13 éve, mert most már bőven kitermelné a nekünk valót, de nem baj a 4-5 éve ültetettből is pár méter már innen lesz.
Olyan nyomott a hangulatom, se jó se rossz csak éppen semmihez nincs se kedvem, se türelmem. Ma csak úgy teszem ide oda magam cél nélkül. Azt hiszem sokat kivett belőlem ez a pár nap. Ráadásul a munkahelyemen ismét vannak konfliktusok, aminek külső szemlélője vagyok, de akkor is rányomja a bélyegét a hangulatomra és arra, hogy nem várom a hétfőket. Jövő héten advent és most, hogy szépen sikerült megvennem mindent az eltervezett dekorációhoz és ötletek is vannak most még sincs kedvem nekiállni a dolgokhoz. Pont mint Orsi írta, nagyon fent és nagyon lent. Vagy ez a hirtelen jött tavasz hozta a hangulatváltozásomat. 
A jövő hétvégére még egy utolsó mozit tervezünk családilag, mert onnantól kezdve visszaszámolunk a férjem bármikor indulhat, bár mi olyan december 10 körüli időszakra számítunk. Addig még el kell intézni egy csomó mindent, orvos, gyógyszerek feliratása, pakolás, még kinti kerti munkák befejezése, lesz még bőven elintéznivaló.  Aztán egy egy imát mindig elmormolni télen, hogy ne történjen nagy baj vagy gubanc április végéig. Szerencsére a nagyobb bajok az elmúlt 6 évben mióta így élünk elkerültek, csak ne kiabáljam el kopkopkop. Na megyek, erőt veszek magamon és legalább a tiszta ruhát elpakolom.
Remélem ti jól vagytok és élvezitek ezt a szép időt.

Megjegyzések

  1. Szerintem fáradsz, így az év vége felé. Meg talán az is nehéz, hogy nemsokára elmegy a férjed a messzibe... (tavaszig nem is jön haza?) Kitartás, nemsokára eljön a társasozós, bekuckolós karácsony!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem jön. A szezon húsvét utánig tart egy két héttel, addig nem jöhet. Ez a vendéglátás átka :/

      Törlés

Megjegyzés küldése