Egészen reggelig, míg

fel nem keltem azt hittem tegnap már karácsony másnapja volt, így ma már vége is, aztán rájöttem, hogy ma van az a nap, amire azt hittem tegnap már elmúlt. Értitek. :)  Jól megkeveredtem, hogy egyszer itt voltunk, aztán meg mentünk tovább, de ma nem megyünk sehova és akkor jól kiélvezzük a karácsony utolsó napját. 
Az ajándékok mind nagyon tetszettek mindenkinek, meglepődésemre idén a gyerek a könyvnek örült a legjobban, azzal fekszik, azzal kel és két nap alatt ki is olvasta. (meg kellett volna venni a többi részét is, de már rajta vagyok az ügyön) A két nap alatt rengeteget játszottunk a roulett is jó ötletnek bizonyult, tegnap fél tizenkettő volt, mire lefeküdtünk aludni, kilenctől pörgettük a roulett kereket. Szerintem az lesz az első kérdés ma reggel is, hogy mikor játszunk? 
Szóval idén is minden úgy alakult, ahogy vártuk nem volt semmi meglepő vagy más. Elvagyunk, élvezzük a semmit tevést a pihenést és már tele vagyunk a karácsonyi evészettel, bár azt nem mondhatnám, hogy degeszre ettük magunkat, de a sült hús, rántott hús, hal, töltött káposzta, rizs és más egyéb ilyenkor szokásos dolgokra lassan rá sem tudunk nézni, nekem ma reggel komolyan megfordult a fejemben, hogy sütök lángost. :D Reggelire a szokásos gyümölcssalátát fogjuk enni, amint felébred a gyerek szerencsére ő is benne van a dologban, azt hiszem ő is kezdi unni a tartalmas étkezést. 
Mára aztán tényleg nem tervezünk semmi programot, ma csak itthon leszünk. Én olvasni szeretnék csak úgy elterülni a hálóban az ágyon, aztán majd megint játszunk, de most már a kezembe szeretném venni azokat a könyveket, amiket karácsonyra kaptam. 
Semmi különös, bár ahogy írom ezeket a sorokat talán még is csak el kellene ma menni egy sétára az erdőbe, éppen kezd végre kisütni a nap. Vagy két hete nem láttunk napfényt és hideg sincs kint. Na majd meglátom, hát így.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése