Túlvagyunk

az osztályfőnök családlátogatásán. Túl is éltük, sőt azt mondhatom, hogy jól sikerült, jót beszélgettünk, megismerte a férjemet végül is pozitívan lehet összefoglalni az estét, bár ugyan arról beszéltünk, mint olyan sokszor szülőin vagy fogadó órán, de így felszabadultabb volt az biztos.
Mindenesetre az erőmet leszívta a tegnapi nap, éppen végeztem a nagy feladatokkal, hogy ne érezzem annyira jól magam kaptunk fentről még egy sürgős dolgot, amit jövő hét szerdáig kell megcsinálni, aztán még egyet, amit 12-re. Végül is úgy szép az élet, ha zajlik de miért nem lehet ezt egész évben, miért kell mindent év végére hagyni?? Fáradt voltam tegnap estére és a fejem is nagyon fájt, úgy hogy nem voltam fent túl sokáig.
Délután be kell vásárolnunk, a hűtőnk kiürült, ketten megyünk a gyerekkel suli után. Ma valami vacsit is össze kell dobnom, talán egy gyors virslis lecsót más nem jut eszembe és kedvem sincs most a konyhában ácsorogni. 
Szombaton nem leszünk otthon, suli is lesz utána pedig anyósomhoz megyünk ebédre, így a holnapi főzőcskézést megúszom. Vasárnap sütni szeretnék több mindent, ráadásul találtam egy nagyon jó kis receptet, ami most furdalja az oldalamat...ITT van. Ezt most lehet kipróbálom, kicsit hasonló mint egy tömény brownie és ha cukor helyett mással édesítjük  még az életmódváltásba is belefér. 
Takarítanom is kellene, legalább is egy picit mert kb. egész héten csak úgy elvoltam....Mosás is vár rám délután....de valahogy semmihez nincs kedvem. Jó lenne, ha egy csapat manó mindent megcsinálna helyettem és mire hazaérek egy tiszta, illatos lakás várna meleg capuccinoval és egy szelet kuglóffal mondjuk.
Káoszt érzek most éppen magunk körül, ez minden évben így van mielőtt a férjem elindul. Mindaddig nem is leszek nyugodt, míg oda nem ér. Hát jó pár napig így fogom akkor még érezni magam. :/
Idén nem lesz karácsonyi ajándékozás, név húzás itt a cégnél sok sok felgyülemlett dolog miatt. Ez is milyen...feszkót csinálunk magunk körül, aztán nem érezzük jól benne magunkat. Hát ez van, olvasom az ország egyes részein milyen rossz az idő, ezerrel fúj a szél, itt meg közben kisütött a nap. Hát legalább ez most jó.

Megjegyzések

  1. Nem működik a link a posztban. :-( Örülök, hogy jól sikerült a családlátogatás, mégis csak van annak haszna, az otthoni környezetbe látva a gyereket a szülőkkel, a gyakorlott szem biztosan érzékel pluszokat.

    VálaszTörlés
  2. A linket javítottam! Köszi, hogy szóltál. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése